Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kamattámogatott hitel használt lakásra 2013

Kamattámogatott hitel 2013

Kamattámogatott lakáshitel 2013-ban nem csak új lakás vásárlásra, vagy építésre vehető igénybe, hanem használt lakás vásárlására is.

A használt lakás vásárláshoz felvehető kamattámogatott hitel feltételeiről nálunk többet is megtudhat!

A kamattámogatott hitel használt lakás vásárlásra is igénybe vehető. Segítségével kedvező havi törlesztő mellett vásárolhatja meg otthonát.

A kamattámogatott hitel összege használt lakás vásárlás esetén maximum 10.000.000 Ft lehet. Ha ennél több hitelre van szüksége, az is lehetséges. Ekkor a 10M Ft kamattámogatott hitel mellé úgynevezett piaci kamatozású biztonságos forint hitelt intézünk Önnek!

Hitelvonal: 70/605 8792

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
Nem

Ha a használt lakás vásárlásához felhasználható kamattámogatott hitel feltételeinek megfelel, kedvező kondíciókkal, alacsony, támogatott kamattal jutahat lakáshoz 2013 ban is.

Feltétel, hogy a megvásárolni kívánt ingatlan vételára ne legyen magasabb 20.000.000 Ft-nál. A kamattámogatás 5 évig folyamatosan jár!

A használt lakás vásárláshoz felhasználható kamattámogatott hitel feltételei:

  • A kamattámogatott hitel igénylését megelőző legalább 3 hónapban igazolható jövedelemmel kell rendelkezni a vevőnek, és ennek legalább a mindenkori minimálbér összegét kell elérnie
  • Az eladó és a vevő nem lehenek közeli hozzátartozók
  • Szükséges legalább 180 napja élő társadalombiztosítással rendelkeznie
  • A kamattámogatott hitel igénylőjének nem lehet köztartozása
  • Az eladónak nyilatkoznia szükséges, hogy az ingatlan eladásától számított 1 éveb belül ingatlant vásárol

A kamattámogatás a futamidő első öt évében jár, melynek segítségével így éves szinten több százezer forintot tud megtakarítani. Sőt! Munkatársunk segítéségvel további állami támogatás lehívására lehet jogosult, erről mindenképp érdeklődjön tanácsadónknál!

A használt lakás vásárláshoz igénybe vehető kamattámogatott lakáshitel egyéb feltételeiről hitelügyintéző munkatársunk tájékoztatja Önt. Ehhez küldje le regisztrációját. Ha további részletekre kíváncsi, a megjegyzés rovatba kérjük írja be: KAMATTÁMOGATOTT HITEL HASZNÁLT LAKÁSRA - FELTÉTELEK!