Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

A magyarok kétharmada felelőtlenül utazik

Biztosítás | Utasbiztosítás

2010.08.09

Biztosítás nélkül utazik a külföldön nyaraló magyarok kétharmada. Azok a családok, akik mégis pénzt szánnak rá, egy átlagos nyaralás alatt 12-16 ezer forintos utasbiztosítási díjat fizetnek.

Az utasok sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan mire is szól a szerződésük. A magyarok többsége abban bízik, hogy szükség esetén a bankkártyába épített biztosítás fedezi majd a költségeket, ám az csak minimális egészségügyi szolgáltatásra elég, sokszor már a kórházba szállítás és ellátás költségeire is kevés. Éppen ezért sok bank kiegészítő biztosítást is kínál a kártyák mellé.

A bankkártyába épített biztosítást mindenképpen ki kell egészíteni, például az egyre népszerűbb Európai Egészségbiztosítási Kártyával. Azonban az EU kártyáról tudni kell, hogy a kártya érvényes ugyan az uniós tagállamokban, de csak a kijelölt egészségügyi központokban és mindez nem fedezi az esetleges autós- és poggyászkárokat. Indulás előtt mindenképpen ajánlott tájékozódni a cél ország társadalombiztosítási rendszeréről.Kapcsolódó linkek

Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27