Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

BAR-listára kerülhettek a rendesen fizetők is

Hitel | BAR lista

2011.03.21

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez számos olyan fogyasztói panasz érkezett, amely a Credigen Bank Zrt. különböző tartalmú ügyfélértesítőit kifogásolta. A PSZÁF ezek alapján fogyasztóvédelmi vizsgálatot indított a hitelintézetnél. Megállapították, hogy a bank már 2009 novemberétől kezdődően valótlan tartalmú egyenlegközlő értesítéseket, fizetési felszólításokat küldött ki több ügyfele részére.

Több valótlan tartozás nyomán a bank behajtási lépéseket kezdeményezett és a behajtás költségeit is felszámította az érintett ügyfeleknek. Számos ügyfél esetében a követelés meg nem fizetése esetére kilátásba helyezte az érintett ügyfelek adatainak a Központi Hitelinformációs Rendszerbe (KHR, korábbi nevén BAR) történő továbbítását.

A PSZÁF által lefolytatott vizsgálat kimutatta, hogy a kiértesített ügyfelek nagy része ténylegesen nem rendelkezett hátralékos tartozással. A Felügyelet a megállapította, Credigen Bank Zrt. tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amellyel megsértette a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény (Fttv.) rendelkezéseit.Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27