Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Családi Biztosítás -lakásbiztosítás az Aegonnál

Biztosítás | Lakásbiztosítás | Életbiztosítás

2011.01.09

Az Aegon biztosító Családi Biztosítása rugalmasan illeszkedik ügyfelek igényeihez. Az említett lakásbiztosítás modulokból épül fel, így az ügyfél döntheti el, hogy milyen vagyontárgyakra, milyen biztosítási eseményekre milyen rendszerességgel és formában kívánja fizetni biztosítási díját.

Különleges szolgáltatásaik közé tartozik például, hogy ha például elveszíti bank-, vagy hitelkártyáját, esetleg lakásának kulcsát, hozzájárulnak ezek pótlásához.

Amennyiben a Lakásdoktor szolgáltatással is bővíti a megkötött szerződését, kérésre egy váratlan káresemény után rövid időn belül (maximum 24 óra) megbízható szakembert hívhat a helyszínre, aki a vészhelyzetet elhárítja, a hibát megszünteti, és az eredeti állapotot helyreállítja.

A családi biztosítás az életbiztosítás mellett baleset- és műtéti térítési szolgáltatást is kínál. Baleset esetén pénzügyi támogatást nyújt az esetlegesen szükségessé váló műtétekhez, történjen az akár Magyarország területén, vagy valamely EU tagállamban.

Most új Családi Biztosítás szerződés kötése esetén, az ajánlat aláírásának időpontjában maximum 5 hónapos újszülöttekre felvett személybiztosítási kiegészítőre az első biztosítási évben díjmentességet adnak.Kapcsolódó linkek

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27