Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Érdemes casco-t kötni, még csökkenhet az ára

Biztosítás | Casco | Kötelező felelősségbiztosítás

2011.03.10

Folytatódik a casco biztosítások átlagdíjának csökkenése, ami nagyrészt a kötelező biztosítási piacon tavaly novemberben felerősödött árharc eredménye.

A KGFB és a casco biztosítások együttkötésének terjedése is fontos szerepet játszik a évek óta tartó áresésben. Ha az ügyfél mindkét biztosítási szerződést egy időben, egy helyen köti, a biztosítók 10-30%-os kedvezményeket nyújtanak.

Emellett a casco-piacon is megjelentek egy szűkebb ügyfélkört megcélzó, az alapárnál jóval olcsóbb ajánlatok amelyek többnyire a Budapesten és megyeszékhelyen élő, gyerekes autósoknak szólnak, akiknek valamilyen szélesebb körben elterjedt gépjármű van a birtokukban.

Árcsökkenésre a későbbiekben is van esély, mert az autósok többsége jóval kisebb figyelmet szentel a casco biztosítás árának, mint a kötelező-tarifáknak.Emellett a most elérhető, korábbinál jóval alacsonyabb árak mellett is túl sok a casco nélküli gépjármű.

Sok finanszírozott jármű tulajdonos hiszi azt, hogy a futamidő lejártáig egyáltalán nem módosíthat a vételkor megkötött casco-szerződésen, és fizeti tovább a kedvezőtlennek számító tarifát, ahelyett, hogy egy meglehetősen olcsóbb cascoval cserélné fel azt.Kapcsolódó linkek

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27