Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Fontosabb tudnivalók az adósságrendező hitelről

Hitel | Adósságrendező hitel | Hitelkiváltás

2011.01.07

Adósságrendező hitel segítségével a korábban felvett jelzálog alapú hiteleit tudja összevonni vagy akár kedvezőbbre cserélni.

Az egyik legfontosabb tudnivaló az adósságrendező hitel igénylése esetén az, hogy igazolni kell, hogy a kiváltani kívánt régi hitel pontosan volt fizetve és nincs elmaradás. A rosszul fizetett vagy felmondott hitelek nem válthatóak vagy cserélhető kedvezőbbre.

Hitelkiváltás esetén az igényelhető hitel devizanem az alábbiak szerint van szabályozva: a svájci frank alapú hitel jelenleg svájci frank, euró vagy forint alapú hitellel váltható ki, az euró alapú hitel már csak forint vagy euró alapú hitellel váltható kedvezőbbre, Forint alapú hitel kiváltása esetén pedig nincs lehetőség más devizanemre áttérni.

A hitelkiváltásra felvehető hitel összege általában attól függ, hogy az adós mekkora jövedelmet tud igazolni. Egyes pénzintézeteknél akadnak minimálbérrel felvehető lehetőségek is, de a legtöbb esetben ennél magasabb összegű igazolt jövedelemre van szükség.

Aktív BAR listán lévő személy nem igényelhet adósságrendező hitelt, passzív BAR esetén azonban már vannak korlátozott lehetőségek.Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27