Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

iPhone-ról elérhető banki szolgáltatások az OTP-nél

Pénzügyi szolgáltatás | Bankszámla

2010.10.14

Mivel több kutatás is bebizonyította, hogy a magyar piacon folyamatosan növekszik az okostelefonok felhasználóinak száma, ezért az OTP Bank olyan szolgáltatás kifejlesztésére törekedett, amely egyszerre veszi figyelembe az iPhone adta egyedi technikai lehetőségeket, a helyváltoztatás szabadságát és az ügyfelek igényét az azonnali információk gyors és kényelmes elérésére.

Az OTP Bank Magyarországon az elsők között vonja be közvetlenül is bizonyos szolgáltatások és termékek fejlesztésébe a lakossági ügyfeleket.

"A fejlesztési folyamatba bevont felhasználók olyan igényeket is megfogalmaztak, amelyek megvalósításának informatikai vagy pénzpiaci szabályozási akadályai voltak. A megkérdezettek többségének elvárásait azonban részben vagy teljesen ki tudtuk elégíteni. Több fejlesztési kör van még előttünk. Például az iPhone felhasználók számára elérhető funkciókat az egyre növekvő számú Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefon felhasználók számára is elérhetővé kívánjuk tenni" - mondta Forrai Péter, az OTP Elektronikus Banki Igazgatóságának ügyvezető igazgatója.

A program első fejlesztése a magyar bankpiacon minden tekintetben újdonságnak számít: iPhone-ról is elérhetővé válnak bizonyos banki szolgáltatások, illetve a bankolást könnyítő praktikus információk.Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27