Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Ki segít a devizahiteleseken?

Hitel | Devizahitel | Árfolyam | Bank

2010.09.15

A hitelfelvevők és a hitelezők után most már a Nemzeti Bank és a kormány is heti szinten kell, hogy foglalkozzon a forint és a svájci frank árfolyamával.

A bajba jutott devizahitel tulajdonosok megsegítése, illetve a svájci frank erősödéséből fakadó következményeknek a kezelése a magyar gazdaságpolitika egyik legnagyobb problémájává nőtte ki magát.

A svájci frankban eladósodottak egy jelentős része nem tudja, vagy nem fogja tudni törleszteni a bank felé a felvett hitelt, amennyiben a svájci frank a jelenlegi szinten marad. Ez azt eredményezi, hogy a bankok rosszhitel-állománya tovább fog növekedni, tehát az amúgy is rendkívül alacsony hitelezési tevékenységük még tovább apadhat.

A devizahitelek költségét három szereplővel lehetne kifizettetni: a hitelfelvevőkkel, a hitelező bankokkal, vagy a hitelfelvételt szabályozóként befolyásoló magyar állammal.

Ha nincs hitel, nincs beruházás és új munkahely sem. Jó megoldás nincs, és valószínű, hogy a végén megint az államnak, vagyis nekünk kell majd ezt megfizetni.Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27