Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kinek ajánlják a Fundamenta lakáskasszát?

Lakáshitel | Lakáskassza

2010.12.16

A lakásszámlát azoknak ajánlják, akik első otthonuk megteremtését tervezik; a jövőben lakást vagy házat szeretnének cserélni; gyermekeik, unokáik jövőjéről szeretnének gondoskodni; jelenlegi otthonukat szeretnék felújítani, átalakítani, korszerűsíteni; energiatakarékos beruházásokkal szeretnék havi kiadásaikat csökkenteni; korábban igényelt lakáshitelüket szeretnék kiváltani; biztonsággal és magas hozammal szeretnék pénzüket befektetni; időskorukat kényelemben szeretnék tölteni vagy azoknak, akik a közös tulajdonban lévő épület részek felújítását, korszerűsítését tervezik, így a lakásszövetkezeteknek és társasházaknak is kitűnő megoldás lehet.

Lakásszámlát közeli hozzátartozó javára is kötheti, nem csak saját magának. A megtakarítási idő után 3 hónapos, ún. kiutalási időszak következik. Ügyfeleket levélben értesítik arról, hogy milyen célra, mikor és milyen módon használhatják fel a rendelkezésükre álló összeget.

Amennyiben éppen nincs aktuális lakáscélja, számos megoldás közül választhat. Kérheti például a lakáshitel rendelkezésre tartását, megemelheti a szerződéses összeget, de akár módosíthatja hosszabb futamidőre is a szerződést.Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27