Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kötelező felelősségbiztosító váltás- 2011

Kötelező felelősségbiztosítás

2011.01.17

A biztosítók nagy része már feldolgozta a kötvények kétharmadát és a csekkek túlnyomó többségét is kiküldte – jelentette be a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára.

Azonban azoknak, akik a tavaly őszi kampányban váltottak biztosítót, érdemes néhány percet rászánniuk arra, hogy utánanézzenek, valóban megérkezett-e a kipostázott csekk. Amennyiben nem érkezik meg január végéig, ajánlatos jelezniük az illetékes biztosítónak,mert ha nem fizetik be időben a díjat, az jelentős hátránnyal jár, mivel a szerződés díjnemfizetés miatt szűnik meg. Ebben az esetben a 2010. január 1-jétől hatályos kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló törvény értelmében úgynevezett „fedezetlenségi díjat” kell majd fizetnünk, melynek összege jóval magasabb, mint a „normál” díj.

Azok az autó tulajdonosok, akik nem használják járművüket a törvény értelmében ugyanúgy kötelesek a kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás díját megfizetni. Megoldás lehet, ha ideiglenesen kivonatják a forgalomból a járművet, így mentesülhetnek a díjfizetési kötelezettség alól.

A kötelező biztosítás díjának megfizetésekor továbbra is érvényben van a 60 napos türelmi idő. Amennyiben díjfizetési módként banki átutalást választottunk, nekünk kell utasítást adnunk a bankunknak az átutalás kezdeményezésére. Ha csoportos beszedés mellett döntöttünk, a biztosítónak vagy a banknak kell megbízást adnunk a díj lehívására egy formanyomtatvány kitöltésével. Ennél a fizetési módnál előfordulhat ha például nemcsak biztosítót váltottunk, hanem díjfizetési ütemet is, hogy az éves díj nagysága meghaladja a korábban általunk megadott banki limitet. Ilyen esetben a limit módosítására van szükség.Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27