Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Mi alapján választunk hitelt?

Hitel | Lakáshitel

2010.09.17

A gazdasági válság, majd az ingatlanfedezetű deviza hitelek megszüntetése átalakította a lakáshitelezési piacot, és ezzel megváltoztak az ügyféligények is.

A lakást vásárolni szándékozók több mint 60%-a továbbra is hitelből finanszírozná a lakás vételárának nagyobbik részét - derül ki a közel ezer fős reprezentatív mintavételen alapuló kutatásból.

A hitel kiválasztásában a legfontosabb szerepet a havi törlesztőrészlet nagysága játssza, a második szempont a kezdő törlesztő részlet és csak a harmadik szempont a kamat típusa és főleg a magasabb jövedelműek figyelik a Teljes Hiteldíj Mutatót (THM).

Az OTP Bank a megváltozott piaci körülményeknek és a lakossági elvárásoknak megfelelően 2010. szeptember 13. és október 31. között olyan forint alapú lakáshitelt nyújt, amelynek havi törlesztőrészlete három évig nem változik, következésképp biztonságos és kiszámítható. "Mivel a törlesztő részletet három évre fixáljuk, a kamatmozgások ebben az időszakban nem változtatják a törlesztőrészlet nagyságát - mondta Illés Zoltán az OTP Bank Lakossági Igazgatóságának ügyvezető igazgatója.Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27