Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Népszerűbb a fapados lakásbiztosítás

Biztosítás | Lakásbiztosítás

2011.03.23

Nyolcszáz lakásbiztosítással rendelkező ügyfél bevonásával végzett kutatás szerint főként a "fapados" biztosításokat keresik a lakástulajdonosok. Ezek a lakásbiztosítások az alapkockázatokra terjednek ki, amilyenek a tűzesetből, elemi csapásokból illetve az ingatlanba való betörésből adódó károk.

A kiegészítő fedezetek terén nőtt a kínálat. Köthető külön fedezet például a kerti bútorokra, értékes kerti növényekre, sportfelszerelésre, a kertünkbe beparkoló vendégek autójára, vagy a lakáshasználók felelősségéből mások értékeiben bekövetkező károkra is. Az ezek iránti kereslet messze nem bővült olyan ütemben, mint a kínálat.

A felmérés szerint a biztosítók által nyújtott assistance szolgáltatások és az ezen a téren megjelenő ügyféligények között lényegi különbség vehető észre. Míg a biztosítók igyekeznek, hogy kár esetén azonnal rendelkezésre álló mesteremberek hálózatát építsék ki és felügyeljék, beépítve ezeket a biztosításokba, addig az ügyfelek oldaláról erre szerény igény mutatkozik.

A kutatás azt is megállapította, hogy a katasztrófakárok rendezésével kapcsolatban több más közép-kelet európai országhoz hasonló módon gondolkodunk. A megkérdezett lakásbiztosítással rendelkezők közel harmada inkább az állami költségvetésben, semmint a kockázatközösségben gondolja téríteni a katasztrófák költségeit.Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27