Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Nincs mindig ingyen az ingyenes bankszámla

Hitel | Bankszámla |

2010.09.17

Ajánlatos gondosan átböngészni a havi díj nélküli lakossági folyószámla-konstrukciók kondíciós listáit, hiszen egyetlen feltétel nem teljesítése is járhat nem várt kiadással.

Elsőként a Citibank állt elő a „Nulla forintos” névre keresztelt konstrukciójával, de a nulla forintos számlavezetési díjnak sajnos ára van, ugyanis a TOP névre keresztelt változatnál a díjmenteség feltétele legalább havi 150 ezer forintos havi jóváírás, ennek hiányában az ügyfélnek az adott hónapban 3500 forintos számlavezetési díjjal kell kalkulálnia.

Az ingyenes számlavezetést kínáló szolgáltatók szaporodásával a Citibank a közelmúltban csiszolt a konstrukción, már jegybanki alapkamatot követő, magas látra szóló kamatot is kínál a terméken belül. A jelenleg 5,5 százalékos látra szóló kamatra viszont csak azok a kliensek számíthatnak, akiknek a napi egyenlege folyamatosan eléri a 300 ezer forintot, és TakarékPlus számlát igényelnek, amelyre a 300 ezer forintot meghaladó egyenlegrészt átvezettetik.

Az Erste Bank Szorgos számla tulajdonosainak abban az esetben nem kell számlavezetési díjat fizetniük, ha havonta három csoportos beszedési megbízást és ugyanennyi netbankos átutalást indítanak. Ha mindez megvan, akkor havi egy ingyenes ATM-készpénzfelvét is jár az ügyfélnek.

A megtakarítási számlaként funkcionáló Komfort Takarékszámla vezetése szintén díjmentes: emellett az Erste Online csomagnál is elérhető a díjmentesség, ám ehhez legalább hárommillió forintot kell tartania a számlán az ügyfeleknek.Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27