Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Plusz költségek a lakáshitel késedelem miatt III.

Hitel | Lakáshitel

2011.03.28

Az Erste Bank, a Budapest Bank és az MKB Bank a következő plusz díjakat számítja fel:

Erste Bank:

A késedelmi kamat a tőkére az ügyleti kamaton felül 6 %, késedelmi kamat a kamatra és minden egyéb díjra vagy költségre 20 %. A bank a lakáscélú hitel- és kölcsönszerződések esetén a szerződés felmondását követő 90. napot követően az ügyfél nem teljesítése miatt késedelmi kamatot, költséget, díjat vagy jutalékot nem számíthat fel, a felmondás napját megelőző napon érvényes ügyleti kamatot és kezelési költséget meghaladó összegben.

Azon deviza alapú hitel- és kölcsönszerződések esetén, melyeknél szerződés a fennálló tartozás összegének forintban történő meghatározását írja elő, a szerződés felmondását követő 90. napot követően a bank az ügyfél nem teljesítése miatt, a felmondás napján érvényes ügyleti kamatot és kezelési költséget meghaladó mértékű késedelmi kamatot, költséget, díjat vagy jutalékot nem számíthat fel.

K&H Bank:

A K&H Banknál a késedelem miatti felszólító levél díja 400 forint, ehhez jön még a felszólító levél postázási díja, mely a mindenkori postai díjszabás szerint kerül felszámításra minden üzleti feltételű lakáshitel esetén. A késedelmes ügyfeleket akár SMS-ben is értesítheti a bank, ez 50 forint üzenetenként. A behajtással kapcsolatos személyes megkeresés díja 5 000 forint kiszállásonként.

MKB Bank:

A hitel törlesztőrészletének késedelme miatt az ügyfelek megkereséséért a bank nem számít fel díjat.Kapcsolódó linkek

Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27