Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Szabad Felhasználású Jelzáloghitel az UniCredittől

Hitel | Szabad felhasználású hitel

2010.12.21

Az UniCredit Bank szabad felhasználású jelzáloghitelével a hitelfelvevő szabadon dönthet, hogy mire használja a hitel összegét, dönthet arról, hogy mekkora összeget igényel (a hitel összege 1 millió forinttól 40 millió forintig terjedhet), és szabadon dönthet arról is, hogy a hitelt egyedül vagy adóstárs bevonásával igényli-e. Amennyiben adóstárs bevonása mellett dönt, magasabb hitelösszeghez juthat.

A szabad felhasználású jelzáloghitelt felvevő ügyfél kiválaszthatja, hogy milyen konstrukcióban szeretné igényelni a hitel összegét. Az UniCredit Páros Hitellel például akár évi 72 000 Ft-os állami támogatáshoz is juthat és azt is felhasználhatja a hitel visszafizetésére.

Szabad felhasználású hitel türelmi idővel is igényelhető, így a türelmi idő alatt csak kamatot és kezelési költséget kell fizetni, ezzel csökkenteni lehet az induló törlesztőrészletet. A felvett hitelösszeg törlesztésére minimum 2, maximum 25 év áll rendelkezésére, de erről is az ügyfél dönthet.

Az UniCredit Bank szabad felhasználású jelzáloghiteleit olyan ügyfél igényelheti, aki cselekvőképes, devizabelföldi magánszemély; rendelkezik megfelelő ingatlanfedezettel; elmúlt 18 éves, és a hitel lejáratakor nem lesz több, mint 70 éves; legalább 2 hónapja van bármely magyarországi banknál aktív lakossági bankszámlája; rendelkezik rendszeres, az aktuális minimálbért elérő igazolt havi nettó jövedelemmel és rendelkezik legalább 4 hónapos munkaviszonnyal (és az utolsó munkahelyén és a próbaidőt már letöltötte), vagy minimum egy éve vállalkozó, esetleg nyugdíjas.Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27