Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Több kedvezmény, könnyebb casco kötés

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás | casco | biztosítás | kgfb

2010.11.10

A múlt hétfő óta tartó biztosítóváltási szezonban 13 régi és 1 új biztosítótársaság versenye folyik az ügyfelekért.

A biztosítók által bevezetett kedvezmények közé tartozik például a tanárkedvezmény, a lakásbarát-kedvezmény, az elektronikus kommunikációs kedvezmény, a gyermekes és a kármentességi kedvezmény.

A leggyakoribb igénybevett kedvezmények közé az internetes kötési kedvezmény, az 1987-ben vagy az után született gyerekek után járó kedvezmény, a nyugdíjas és az elektronikus kommunikációs kedvezmény tartozik.

Emellett egyre több biztosító alkalmaz a korábbiaktól eltérő bónuszbesorolást és már a legkisebb bónusz fokozatokban (B1-B2-B3-ban) is megadják a magasabb B6-os fokozatnak megfelelő 30 százalékos kedvezményt.

Az idén a casco díjak számítása a kötelezőhöz hasonlóan a forgalmi engedélyben szereplő adatokból történik, így aki kötelező díjat kalkulál, az további adatok megadása nélkül kaphat casco ajánlatot is. Azok az ügyfelek is változtathatnak casco biztosítójukon, akiknek gépjárművük hitellel terhelt, mert a finanszírozó azt nem írhatja elő,hogy ki legyen a biztosító, csak azt, hogy az autóra rá engedményezett teljes körű casco kell.Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27