Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Utasbiztosítás a nyugodt nyaralásért

Biztosítás | Utasbiztosítás

2010.06.03

Sajnos a magyar utazók még mindig szeretik megspórolni az utasbiztosítás díját, amivel akár milliós kockázatot is vállalnak. A megkötött biztosításoknál pedig még mindig elsősorban az árak alapján döntenek, pedig néhány hasonlóan fontos szempontot is fontos lenne figyelembe venni.

A Magyarországon elérhető utasbiztosítások minden esetben tartalmaznak élet-, baleset-, betegség-, illetve poggyászbiztosítást. A magyar nyelvű, non-stop elérhető asszisztencia is alapszolgáltatásnak számít Az egyes szolgáltatásokhoz az adott biztosítók - a módozattól függően - más-más kockázati limitet vállalnak, és ennek megfelelően térítik meg külföldön fellépő orvosi és egyéb költségeket. Természetesen nagyobb limitekhez magasabb díjak kapcsolódnak.

Mivel külföldön az orvosi szolgáltatások költségei is jóval magasabbak az itthon megszokottnál ezért érdemes a térítési limiteket adott országnak megfelelően választani, hiszen az egészségügyi szolgáltatások költségei kontinensenként, sőt, országonként is nagyon eltérőek lehetnek.

Utasbiztosítás kötésénél gondoljunk a felelősségbiztosításra is, hiszen az utazás során mi magunk is okozhatunk kárt. Napi pár száz forint plusz költséggel sokszor milliós tételek kifizetését kerülhetjük el.

Mivel a baj szinte mindig egy pillanat alatt következik be, ezért a szakemberek szerint feltétlenül szükséges egynapos külföldi útra is utasbiztosítást kötni.Kapcsolódó linkek

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27