Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Balesetbiztosítás, Betegségbiztosítás

Betegségbiztosítás! Önnek is szüksége van rá!

Volt már kórházban? Őszintén! Érezte, hogy valami nem az igazi? Nemcsak a betegség, vagy baleset, hanem a körülmények miatt! Zsúfolt kórtermek, fáradt, morgós nővérek.


Egy jól megválasztott balesetbiztosítás, vagy betegségbiztosítás segítségével Ön olyan ellátást kap, ha szükség van rá, amilyet eddig csak hallomásból ismert.

 

A balesetbiztosítás, csakúgy, mint az egészségbiztosítás nemcsak kórházi elletás minőségének javítására nyúlt szolgáltatást, de olyan esetekre is kiváló megoldás, amikor a betegség miatti jövedelemkiesés pótlására van szükség.

Balesetbiztosítás esetén Ön akkor kap valamilyen előre meghatározott térítést, ha, mint a neve is mutatja, balesetet szenved. Számos kiegészítő szolgáltatást választhat a szerződésébe, amivel ezáltal a balesetbiztosítás nemcsak egy egyszerű biztosításként funkcionál, hanem egy komplex szolgáltatáscsomaggá alalul. Ma már arra is van lehetősége, hogy egy balesetbiztosítás szerződés több szereplőt óvjon egyszerre, így az egész családjára kitejeszthető. Így ráadásul jóval olcsóbb is.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat és egyedi kedvezményeinket!

Az egészségbiztosítás olyan szolgáltatás, amivel már mindenki találkozott, hiszen egy alap egészségbiztosítás minden magyar állampolgár számára elérhető szolgáltatás. Pontosabban majdnem mindenkinek. És főleg, milyen minőségben?

Napjainkban ugyanis egyre inkább itthon is a nyugaton már bevált módszereket preferálják, vagyis egészségbiztosítás csak annak jár, aki fizet érte. Levonják a jövedelméből.

Tőlünk nyugatabbra viszont az egészségügyi ellátás minősége attól függ, hogy milyen egészségbiztosítással rendelkezik az állampolgár. Kérjen ajánlatot mert egy kiváló minősétű egészsébiztosítás Önnek is jár!

Az általunk versenyeztetett, több mint 20 biztosító társaság termékei között számos olyan szolgáltatás is megtalálható ahol e két típus, a balesetbiztosítás és az egészségbiztosíás egyben megtalálható.

Betegségbiztosítás, egészségbiztosítás gyermekvállalás előtt állóknak

Az egészségbiztosítás kiemelten ajánlott olyan fiatal pároknak, akik gyermekvállalás előtt állnak, ugyanis mind a szülés, mind a szülés alatti kórházi ellátás olyan eseménynek számít, amelyre sok pénzt fizet a biztosító.

Ha az élet úgy hozza, a biztosító jelentős összeget fizet a szülési támogatás mellett a kórházban töltött napokra, az esetleges császármetszésre, sőt, a műtét utáni lábadozásra is!

Egy 30 éves hölgy számára a szolgáltatás éves díja egy közepes csomag esetén 47.590 Ft évente!

A nyújtott szoláltatás ezért cserébe, feltételezve egy császármetszéses szülést és 5 nap kórházi tartózkodást:

37.500 Ft kórházi napi térítés
100.000 Ft műtéti térítés
105.000 Ft gyógyulási támogatás
50.000 Ft szülési támogatás

Kérje munkatársunk visszahívását!

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 1+5=?
Ellenőrző kód robotok ellen.Kapcsolódó linkek

Fogalomtár

Kár, Káresemény

A kár, káresemény minden biztosítási szerződés esetében mást jelent, hisz azokat az eseményeket jelöli, amelyre a szerződés fedezetet, tehát valamilyen szolgáltatást nyújt. Ez a...

Kötvény

A kötvény tulajdonképpen a szerződés létrejöttét igazoló vény. Bár formailag többnyire minőségi, elegáns, mégsem számít értékpapírnak, másolattal pótolható, ha esetleg...

Társadalombiztosítás

A társadalombiztosítás egy mindenki számára kötelező biztosítási forma. Valójában tényleges biztosítási jellemzőkkel azonban nem rendelkezik. A társadalombiztosításban...