Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Takarékszövetkezet, Hitel

Milyen hitelt kínál egy Takarékszövetkezet

2011.10.11

Mostanában egyre több híradás szól arról, hogy Takarékszövetkezet, illetve a Takarékszövetek által kínált hitelek nagyon kedvező kamatok mellett vehetők igénybe! Valóban ez az igazság?

Takarékszövetkezeti hitel

A Takarékszövetkezetek szinte az ország egész területén megtalálható pénzintézetek! Úgy is lehetne mondani, önálló "kisbankok".

Az utóbbi időben több olyan hír is megjelent, hogy egy-egy Takarékszövetkezet a hitelt igen kedvező kamat mellett kínálja!

Szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy a Takarékszövetkezetek hitel ajánlatának megtekintésekor legyenek figyelmesek, mert különben elkerülheti a figyelmüket a kezelési költség mértéke, mely gyakran igen jelentős költséget jelenthet!

Természetesen ezzel nem jelenti azt, hogy egy-egy Takarékszövetkezet ajánlata nem lehet kedvező, csak azt, hogy a kamat csak az egyik havi törlesztőt befolyásoló tétel! Ez azért lehet megtévesztő (nem szándékosan), mert a nagy kereskedelmi bankok általában 0% kezelési költség mellett (bár magasabb kamattal) kínálják hiteleiket, mint a Takarékszövetkezetek többsége.

Kérje szakember segítségét hitelfelvétel előtt!

Magyarországon PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügylete). Feladata, hogy szabályozza a hitelintézetek, bankok működését, megakadályozza a pénzügyi válság kialakulását.


Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27