Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Jogi nyilatkozat

Felhívjuk figyelmét, hogy a HitelreVanSzuksem.hu weboldal böngészésével, az ajánlatkérés elküldésével Ön automatikusan elfogadja az alábbi jogi nyilatkozatokat.

Információ
Szerzői jogok
Adatkezelés
Kártérítési felelősség kizárásaInformáció

A Dimax Consulting Kft. weboldalán található információk, adatok, számítási eredmények kizárólag tájékoztató jellegűek. Felhívjuk figyelmét, hogy azok naprakészségéért, pontosságáért és teljességéért a Dimax Consulting Kft. felelősséget nem vállal.

Javasoljuk, hogy a teljes körű és pontos információk beszerzése érdekében mielőbb lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akiktől megkaphatja a szükséges tájékoztatást.

A weboldalról elérhető hirdetések, partnerirodák ajánlataival, illetve a Dimax Consulting Kft. weboldaláról elérhető más oldalak tartalmáért semmiféle felelősséget nem vállalunk.A szerzői jogok

Tájékoztatjuk, hogy az oldalon található elemek mindegyike (adatok, információk, képi és grafikai elemek, szövegek) szerzői jogi oltalom alatt állnak. Ezek kizárólag a Dimax Consulting Kft. írásos hozzájáruló nyilatkozatának birtokában felhasználhatók, minden személyes használaton túli célra.Személyes adatok kezelése

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Dimax Consulting Kft. a vonatkozó, mindenkor hatályos jogszabályok ("Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény, illetve "A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról" szóló törvény )betartása mellet kezel minden olyan adatot, információt, amely birtokába, tulajdonába került.

Látogatóinkra, ügyfeleinkre valamennyi információt, adatot, tényt, amely akár információkérés, akár ügyintézés során írásos formában, elektronikus formában, vagy szóbeli módon a birtokunkba kerül, bizalmasan és banktitokként kezeljük.

Tájékoztatjuk, hogy az oldalon történt bármilyen adatkérés, regisztráció, a hírlevelünkre való automatikus feliratkozást, valamint jognyilatkozataink feltétel nélküli elfogadását jelenti. Hozzájárulását adja továbbá, hogy a megadott elérhetőségek bármelyiké személyes ajánlatokkal keressük, illetve ilyen ajánlatokat küldjünk.


Felelősség kizárása

A Dimax Consulting Kft. semmiféle felelősséggel nem tartozik az olyan esetlegesen bekövetkező károkért (ide értve az esetleges veszteségeket, felmerülő költségeket), amelyek az oldal használatából, azok használatra képtelen állapotából eredeztethetők. Ugyanez a kizárás érvényes arra az esetre, ha a kár az oldal nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, vagy bármely okból bekövetkező nem normális működéséből (pl. vírus, illetéktelen behatás, stb.).

Cégadatok: Dimax Consulting Kft. (Cg.: 13-19-109831)

A jognyilatkozat letöltése