Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Személyi kölcsön

Igényeljen személyi kölcsönt ingatlanfedezet nélkül

Viszonylag kis összegre, gyorsan lenne szüksége? A személyi kölcsön a megoldás!

Minden személyi kölcsön egy helyen. Használja a személyi kölcsön kalkulátor programot és intézze kölcsönét otthonról, kényelmesen.

Mit szólna, ha a hagyományos személyi kölcsönnél gyorsaban és a olcsóbban (tehát alacsonyabb kamattal) jutana hitelhez? Akkor Önnek az autófedezetes személyi kölcsönt ajánljuk!

Kérjen ajánlatot autófedezetes személyi kölcsönhöz.

 

Személyi kölcsön kalkulátor
Figyelem! Aktív Bárlistásként nem igényelhető, de a passzív KHR nem akadály!

 

A személyi kölcsön elsősorban alacsonyabb hitelösszeg és rövid futamidő esetén javasolt, mivel magasabb kamatot kell fizetni, mint például szabad felhasználású hitel esetében.
Természetesen nem a mindenki által ismert, több száz százalékos THM-es hitelekről beszélünk, olyanokkal irodánk nem foglalkozik.

Az általunk ajánlott személyi kölcsön konstrukciók segíségével Ön könnyen és gyorsan megvalósíhatja azokat az elkézeléseit, amelyre a kölcsönt felveszi.

Nyaralás? Iskolakezdés? Kisebb felújítás? Személyi kölcsön hitelfelvétel a megoldás!

Kérjen személyi kölcsön ajánlatot, munkatársunk visszahívja Önt és megtalálják a megoldást!

Egy jól megválasztott személyi kölcsön (személyi hitel) segítségével Ön könnyen és gyorsan megvalósíthatja azokat az elképzeléseit, amelyekhez néhány százezer forint is elegendő.

Miért drágább? Azért, mert a hitel ingatlan fedezet nélkül kerülj jóváhagyásra és a minősítésnél ezért a személyi kölcsön mindig kockázatosabb megítélés alá esik és ezért drágább is, mint egy jelzálog alapú hitel (lakáshitel, szabad felhasználású hitel, hitelkiváltás). Ez az oka annak is, hogy alacsonyabb hitelösszeg vehető fel.

Mivel az ingatlant nem kell ellenőrizni, ráadásul kisebb hitelösszeg is, a bírálati folyamat is jóval gyorsabb, így Ön néhány napon belül megtörténik a személyi kölcsön folyósítása és már költheti is, amire akarja.

A személyi kölcsön hitelfelvétel indításához szükséges iratok sora is rövidebb, mindössze személyes okmányokra, munkáltatói igazolásra és bankszámla kivonatokra van szükség.

Munkatársunk készséggel áll rendelkezésére, csak a személyi kölcsön kalkulátor használata után, küldje el ajánlatkérését!