Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakáshitel

Lakáshitel, lakás vásárlási hitel

Ha Ön ingatlan vásárlás, vagy építés előtt áll, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár, a lakáshitel lehet rá a megoldás!

Lakáshitel kalkulátor

A lakáshitel egy összefoglaló név, lakáshitelnek nevezi a banki zsargon a lakásvásárlási hiteleket, a ház vásárlási hitelt, a lakásbővítési hitelt, az áthidaló hitelt, vagy lakáscserehitelt a telekvásárlási hitelt, de az építési hitelt is. A lakáshitel támogatási formája szerint is több variáció létezik. Elérhető a normál, piaci kamatozású lakáshitel, valamint van kamattámogatott lakáshitel használt és kamattámogatott lakáshitel új építésű ingatlanra is! Sőt! Létezik lakáshitel önerő nélkül is!

Lakáshitel kalkulátor - Lakáshitel vonal 06 70 605 8792

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
Nem

A lakáshitel fedezete többnyire a megvásárolni kívánt ingatlan lesz, de lehetőség van arra is, hogy egy másik ingatlan legyen a fedezet.

Mennyi önerő kell lakás vásárláshoz?Lakáshitel

Általános szabály, hogy a maximális hitelösszeg a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének 80%-a lehet. Ez azt jelenti, hogy a vételár 20%-a kell önerőként a lakásvásárláshoz.

Ha Ön magasabb értékű ingatlant (vagy több ingatlant, amely nem feltétlenül a sajátja, lehet családtagé, vagy bárki másé is) ajánl fedezetül, akkor a teljes vételár is finanszírozható lakáshitel kondíciókkal. Így lehetséges a LAKÁSHITEL ÖNERŐ NÉLKÜL konstrukció!

Nagyon fontos, hogy mielőtt a kiválasztott ingatlant lefoglalózná, ellenőriztesse lakáshitel szakértőnkkel hitelképességét! Kattintson ide és kérjen visszahívást!

Mekkora jövedelemmel lehet lakáshitelhez jutni? Hitelképes vagyok?

Igazolható jövedelem mindképp szükséges a lakáshitel felvételéhez. Ez lehet alkalmazotti jövedelem, vállalkozásból származó árbevétel, vagy akár nyugdíj is. Az, hogy mennyi fizetés kell a lakáshitel felvételéhez, attól függ, mekkora hitelt szeretne felvenni, milyen futamidőre. Kérje munkatársunk visszahívását és ellenőriztesse hitelképességét!

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 2+2=?
Ellenőrző kód robotok ellen.Kapcsolódó linkek