Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Állami támogatás Önnek is!

Állami támogatás! Csak kérnie kell!

Festesse ki a konyháját és az 1/3-át fizettesse az állammal!

Nyisson számlát nálunk, gyűjtsön a festésre, ablakcserére, vagy fürdőszoba felújításra és 30% állami támogatást kap hozzá!

Ha még nem vette igénybe, ne habozzon, mert minden nap veszteség! Gondolkodjon!

Tervez Ön a következő 5 éven belül tisztasági festést, fürdőszoba felújítást, nyílászáró cserét, fűtés korszerűsítést, vagy hasonlókat végezni otthonán? Ha a válasz igen, miért nem fizetteti ki ennek közel 1/3-át az állammal?

Hogyan? Nyisson nálunk számlát, kezdjen el gyűtögetni a későbbi festésre, felújításra és minden évben 30% állami támogatás jóváírás kerül a számlájára (+ kamatok)! Legkorábban 4 év, legkésőbb 10 év múlva tudja felhasználni.
 

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 1+2=?
Ellenőrző kód robotok ellen.

A lényeg, hogy Ön nyit egy számlát munkatársunk segítségével, amire elkezd befizetni minden hónapban annyit, amennyit tervezett. Például 3, 4, 5, 10, vagy akár 20.000 Ft-ot,  amennyit meg tud magának engedni. 

A félretett pénzéhez minden évben +30% állami támogatást kap. Ha például Ön minden hónapban 5.000 Ft-ot fizet a számlájára (egy évben tehát 60.000 Ft), akkor év végén kap 18.000 Ft állami támogatást + kamatok. Aztán jövőre megint és megint és így tovább. 

Legkorábban 4 év után tudja felhasználni a pénzt (korábban is kiveheti, de akkor nem kapja meg az állami támogatást, de pénz nem vész el). Ráadásul mindezt GARANTÁLTAN! A számlát az OBA (Országos Betétbiztosítási Alap) védi.

Mire használhatja fel?

Bármire, ami lakáscél! Tehát tisztasági festés, fűtés korszerűsítés, nyílászáró csere, új konyhabútor, bővítés, tetőcsere, vásárlás, sőt, még lakáshitel előtörlesztésre is!

Használja ki, kérje munkatársunk visszahívását! Ne feledje! AJÁNDÉK PÉNZ! Nem kell hozzá munkabér, nem kell hozzá adózni, nem jóváírásról van szó, hanem készpénzről! Kérjen visszahívást és nyissa meg számláját még ma!

Igen, én visszahívást kérek, mert nem akarok elveszíteni állami támogatást!