Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Hitelfedezeti biztosítás

Hitelfedezeti biztosítás

Családi tragédia, munkanélküliség, betegség miatti nem tudtam törleszteni a hitelemet, pedig csak pár hónapot kellett volna áthidalnom, amíg újra munkába állok!

Ha Ön nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni, érdemes tovább olvasnia!

Ha Önnek hitele van itt online megkötheti hitelfedezeti biztosítását!

Mire leszek biztosítva, ha megkötöm a szerződést?

Az Optimális Hitelfedezeti Biztosítás a következő események esetén nyújt védelmet:

  • Bármely okú halál esetén

A biztosított bármely okú (tehát akár betegség, akár baleset) halála esetén a biztosító kifizeti az aktuálisan fennálló teljes hiteltartozást (tőketartozás) és maximum három havi elmaradást a banknak!

  • Bármely okú teljes, vagy végleges munkaképesség csökkenés esetén
Ha Önt bármely okból (betegség, baleset) TB I., vagy TB II. fokozatú rokkantsági csoportba sorolják, a biztosító kifizeti az aktuálisan fennálló teljes hiteltartozást (tőketartozás) és maximum három havi elmaradást a banknak!
  • Munkaképtelenség esetén
Ha Ön alkalmazott (legalább 6 hónapja) és tartósan betegállományba kerül (legalább 60 nap), akkor a biztosító 4 havi törlesztőrészletet átvállal Ön helyett. Ez a szolgáltatás 2 évente 1 alkalommal vehető igénybe.
  • Munkanélküliség esetén
Ha Ön alkalmazott (legalább 6 hónapja) és megszűnik a felmondása, akár a munkáltató által kezdeményezve (kirúgják), akár közös megegyezéssel, és 60 napon belül nem talál új munkát, a biztosító 4 havi törlesztőrészletet átvállal Ön helyett! Ez a szolgáltatás 2 évente 1 alkalommal vehető igénybe!
  • Baleseti rokkantság esetén
Ha Ön nem alkalmazott (legalább 6 hónapja) és baleset miatt 50%-nál magasabb végleges rokkantság következik be, a biztosító kifizeti Ön helyett az aktuálisan fennálló teljes hiteltartozást (tőketartozás) és maximum három havi elmaradást a banknak.
  • Balesetből adódó kórházi ápolás esetén
Ha Ön nem alkalmazott (legalább 6 hónapja) és baleset éri, ami miatt legalább 10 napot kórházban kell töltenie, a biztosító 4 havi törlesztőt átvállal Ön helyett!

Mennyibe kerül ez a hitelfedezeti biztosítás?Hitelfedezeti biztosítás

Ezt nagyon egyszerű kiszámolni! Évente annyiba, mint a hitel havi törlesztő részletének a fele!

Vagyis ha Ön havonta 50.000 Ft-ot költ a hitel törlesztésére, akkor a hitelfedezeti biztosítás díja 25.000 Ft lesz ÉVENTE! Miért lehet ilyen kedvező? Mert ez egy speciálisan kifejlesztett biztosítás, amely közvetlenül a biztosítónál, vagy banknál nem is köthető.

Milyen hitelek mellé köthetem a szerződést?

Bármilyen hitel mellé köthető a szerződés, amelynek van havi törlesztőrészlete van (hitelkártyának pl nincs), legyen az autóhitel, személyi kölcsön, vagy jelzálog, forint alapú, vagy deviza.

Mi történik kár esetén, mi a teendőm?

A szerződéskötéskor e-mailben kapott visszaigazolásokon szereplő címen, vagy telefonszámot tudja bejelenteni a káreseményt és kollégáink segítségére lesznek a kár ügyintézésében.

Milyen módon tudom fizetni a biztosítást?

Kérhet csekket, vagy rábízhatja a biztosítóra, hogy emeljék le a számlájáról. A legelső díjat azonban bankkártyás fizetéssel szükséges rendezni. (Biztonságos fizetési rendszeren keresztül.)

Hogyan tudom megkötni a szerződést?

Készítse elő személyes okmányait, valamint a hitelszerződés számát és kattintson ide és kényelmesen, otthonában megkötheti a szerződést, bankkártyával kifizetheti az első díjat és e-mailben megkapja a biztosítási kötvényét is!

hitelfedezeti biztosítás kötés

Ha Önnek hitele van itt online megkötheti hitelfedezeti biztosítását!

Hitelfedezeti biztosítás Általános szerződési feltételei

Ügyféltájékoztató - Groupama