Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Hitel KHR (BAR) listásoknak

Személyi kölcsön passzív bar listásoknak

BAR listára került? Aktív báros? Passzív báros? Elutasítják a hitelkérelmét? Nem jut személyi kölcsönhöz?


A banki hitel bírálatakor a hitelminősítés egyik pontja a BAR lista – mai nevén KHR lista – ellenőrzése, hogy a leendő hitelfelvevő szerepel e ezen a feketelistán. Mi segítünk Önnek a legjobb megoldást megtalálni, ha személyi kölcsönt passzív bár listásként szeretne felvenni.

SZEMÉLYI KÖLCSÖN BÁRLISTÁSOKNAK ITT!

A BAR lista, vagy mai elnevezése szerint, KHR lista (Központi Hitelinformációs Rendszerben) olyan hitelfelvevők névsora, akiknek a mindenkori minimálbért meghaladó és legalább 90 napja fennálló hiteltarozása van valamelyik bank, hitelintézet, pénzintézet felé.

Ha Önnek ilyen hiteltartozása van, sajnos komoly esély van rá, hogy Ön a KHR (BAR) lista szereplője lett. Amennyiben ezt a hiteltartozást még nem egyenlítette ki, úgynevezett aktív BAR lista szereplője. Amint rendezi ezt a tartozást passzív státuszba kerül és még öt évig ott is marad. A passzív BAR lista státusz 1 év után törlődik.

Manapság, ha Ön aktív BAR listásként kíván egy hitel adósa lenni, valószínűleg elutasítják a hitelkérelmét, hiszen a hitelminősítés fontos pontja e lista ellenőrzése. Ne dőljön be azoknak a reklámfogásoknak, amelyek aktív BAR-listásoknak kínálnak hitelt, minimális feltételekkel.
Persze alternatív megoldások léteznek, kérje szakértő munkatársunk ajánlatát és segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást.

Sokkal könnyebb a helyzet, ha Ön már rendezte a tartozását és már csak passzív bar lista szereplője a feketelistán, hisz passzív barosoknak hitel több helyen is van. Így már több bank is szóba áll a leendő adóssal, attól függően, hogy mit szeretne, más feltételekkel. Ha személyi köcslönt szeretne felvenni passzív bárlistásként (személyi kölcsönt passzív khr listásként), megvalósítjuk! Kattintson ide! Természetesen nem fogyasztói csoportól van szó, de munkatársunk mindenről tájékoztatja!

Kérem, ajánlatkérésekor mindenképp jelezze munkatársunknak, ha nem biztos a BAR lista státuszában, hogy a hitelügyintézés kezdetekor ki ne maradjon előzetesen a BAR lista ellenőrzése, mert leendő ügyfelünkként megvédjük Önt a potyára kifizetett előzetes költségektől.Fogalomtár

Bank

bankok, pénzintézet, hitelintézet

A bank fogalma egyszerűen magyarázható a fenti mondattal, a valóságban azért ezt is lehet bonyolítani. A bankok működését Magyarországon törvény szabályozza 1997. január 1-től....

Bonitásvizsgálat

Fizetőképesség vizsgálat

A hitelminősítés folyamatának az egyik fontos, ha nem a legfontosabb eleme a fizetőképesség (bonitás) vizsgálata A bonitásvizsgálat lényege nagyon leegyszerűsítve, hogy a bank...

Jelzáloghitel

A jelzáloghitel, olyan hiteltípus, ahol a hitel fedezetéül az adós által felajánlott ingatlan szolgál. Ebben a konstrukcióban, a maximális hitelösszeget a biztosítékul felajánlott...