Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakáslízing

Lakáshitel helyett lakáslízing

Ön kiválasztotta már leendő otthonát?

Lakáslízing! Kedvező törlesztők, gyors ügyintézés, kamatmentes ÁFA finanszírozással!

Online lakáslízing kalkulátor

Lakáslízing esetében általában magasabb finanszírozási arányt érhetünk el, ami azt jelenti, hogy kevesebb önerőre van szükség az ingatlan megvásárlásához.

Jogszabályi előírás szerint forint alapon az ingatlan értékének maximum a 80%-ig finanszírozható egy lízingügylet, szemben a lakáshitel esetében alkalmazott 75%-al.


A lakáslízing konstrukciót ajánljuk fiataloknak, akik szívesen költöznének albérletből saját lakásba, vagy vállalkozóknak, akik szívesen elszámolnák költségként a havi lízingdíjakat.


Kifejezetten ajánlott új építésű ingatlanok esetén, mert így kamatmentes ÁFA finanszírozást érhetnek el!


Számoljon és kérjen ajánlatot és munkatársunk visszahívja Önt!

Hitelvonal: +36 70 605 8792

Lakáslízing kalkulátor

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
Nem

 

Hitel, lakáshitel, lakáslízing. Sok- sok hasonló, de mégis különböző fogalom. Mi lehet vajon a különbség a lakáshitel és a lakáslízing között.

Összehasonlítást lehet tenni a két termék között, de azt hiszem olyan lenne, mintha az almát a körtével hasonlítanánk.

Talán az egyik legfontosabb információ, amit sokan félreértenek, hogy a megvásárolni kívánt ingatlant tulajdonképpen nem Ön vásárolja, hanem az úgynevezett lízingbe adó, vagyis a bank. Ön, mint lízingbe vevő, a banktól lízingeli az ingatlant és majd a futamidő végén, az utolsó lízingdíj megfizetése után lesz az Öné, vagy egy Ön által kijelölt személyé.
Mivel az ingatlan a futamidő alatt a bank tulajdona, így számára sokkal biztonságosabb ez a konstrukció, mint egy lakáshitel, vagy bármely más hitel, hiszen nem kell árvereztetni, ha szükség lenne rá, elég "csak" kiköltöztetni a benne lakókat. Többek között ennek is köszönhetők a kedvező törlesztők és a gyors ügyintézés.

Kiknek ajánljuk a lakáslízing konstrukciót?

A lakáslízing sokak számára előnyös lehet, mégis, ki kell emelni az új építésű ingatlant vásárlókat, mert ők, ha a lakáslízing konstrukciót választják, kamatmentes ÁFA finanszírozásban is részesülnek.
Online lakáslízing kalkulátor programunkat ennek megfelelően alakítottuk ki. Amennyiben Ön használt lakást szeretne lízingelni, kérjük küldje el ajánlatkérését és munkatársunk tájékoztatja Önt.

A lakáslízing további előnye, hogy felhasználható az ingatlanhoz tartozó, de külön helyrajzi számon található ingatlanok, például garázs, vagy tároló megvásárlásához is.

Vállalkozások számára is ideális választás, hisz a havi lízingdíjak költségként elszámolhatók!

Lakáslízing! Kedvező törlesztők, gyors ügyintézés!Fogalomtár

Bank

bankok, pénzintézet, hitelintézet

A bank fogalma egyszerűen magyarázható a fenti mondattal, a valóságban azért ezt is lehet bonyolítani. A bankok működését Magyarországon törvény szabályozza 1997. január 1-től....

Futamidő

A hitel tartam hosszát a hitel igénylője határozza meg. Ez természetesen a havi törlesztő nagyságát is befolyásolja. A futamidő magában foglalja az esetleges rendelkezésre tartási...

Futamidő

A(z) Adózás és biztosítás fogalma

Ingatlan

Talán az ingatlan hivatalos megfogalmazása is értelmezhető, de hétköznapi nyelven is megfogalmazható, hogy mi az ingatlan? Ingatlan az, amit nem lehet elmozdítani. Természetesen a...

Jelzáloghitel

A jelzáloghitel, olyan hiteltípus, ahol a hitel fedezetéül az adós által felajánlott ingatlan szolgál. Ebben a konstrukcióban, a maximális hitelösszeget a biztosítékul felajánlott...

Kombinált hitel

A kombinált hitel az egyik legmodernebb hitelfajta, amivel napjainkban találkozni lehet. Kombinált hitel igénylés A lényege, hogy hitelfelvétel esetén a kiválasztott hitel (lakáshitel,...

Lízing

Lízing esetén a lízingelt vagyontárgy a lízingbe adó tulajdonában marad a futamidő végéig. A lízingbeadó a bank (vagy igen gyakran egy leányvállalat), a lízingbevevő az ügyfél....