Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Befektetés, Megtakarítás

Indítson saját megtakarítást, ha saját lábra állt!

Az "Önálló életkezdet befektetés" fantázianevű befektetés, megtakarítás csomagjainkat azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik komolyan gondolták, hogy felnőnek.

Befektetés, megtakarítás, melynek célja, hogy a családalapítás, gyermekvállalás idejére kellő tőkét építsen magának! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ha belegondol élete elkövetkezendő nagy eseményeibe, rá fog jönni, hogy nagy valószínűséggel Ön előtt áll a családalapítás, otthonteremtés, gyermekvállalás.

Ezek önmagukban is igen jelentős költségek, amelyekre, akár tetszik, akár nem, fel kell készülnie!Segítünk!

Befektetés, megtakarítás - minél előbb, annál több

Egy jól megválasztott megtakarítás, befektetés segítségével úgy készülhet fel a jövőbeni tervezhető kiadásaira, hogy ne terhelje meg a mindennapjait és később se kelljen hosszú távon eladósodnia, ha nem muszáj. Minél előbb fogadja el a tényt, hogy a havi jövedelme 10%-át félre kell tennie, annál nagyobb tőkét építhet fel.

Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy egy megtakarítás, befektetés kapcsán minden egyes elvesztegetett év újabb minimum 1%-al növeli a félreteendő pénz mértékét ahhoz, hogy ugyanazt az eredményt érje el.

Kérje ajánlatunkat és egyeztessen találkozót munkatársunkkal.

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 5+5=?
Ellenőrző kód robotok ellen.Fogalomtár

Kötvény

A kötvény tulajdonképpen a szerződés létrejöttét igazoló vény. Bár formailag többnyire minőségi, elegáns, mégsem számít értékpapírnak, másolattal pótolható, ha esetleg...

Társadalombiztosítás

A társadalombiztosítás egy mindenki számára kötelező biztosítási forma. Valójában tényleges biztosítási jellemzőkkel azonban nem rendelkezik. A társadalombiztosításban...