Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Egészségpénztár

Ismerje meg az egészségpénztár lényegét, értelmét! Hasznos

Mennyit költ egy évben az egészségére? Akármennyi is, kevés, hiszen az egészség és annak megőrzése megfizethetetlen.

Mi segíthetünk, hogy több maradjon rá!

 

Az egészségpénztár segítségével sportra, gyógyszerre, egészségmegőrzésre fordított kiadásait optimalizálhatja. A végén több marad és ez a lényeg!

Az egészségpénztár rendszerének köszönhetően Ön minden évben részesedhet 100.000 Ft állami támogatásból. Hogy miért? Mert az egészségmegőrzés kiemelten fontos feladat.

Az egészségpénztár az öngondoskodás fontos eszköze. Ön ugyanúgy vásárol termékeket (listában meghatározott egészségmegőrzésre használható árukat, sporteszközöket, igénybevesz különböző szolgáltatásokat) de a jövőben számlát kér ezekről, így az egészségpénztár visszatéríti Önnek az árukat, abból a pénzből, amit vagy a munkáltatója fizetett az egészségpénztári számlájára, vagy Ön, saját maga utalta azt át oda.

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 1+2=?
Ellenőrző kód robotok ellen.

Miért éri meg az egészségpénztár?

Az egészségpénztár több szempontból is megéri. Egyrészt, mert az egészségpénztárak parnerei, a velük szerződésben álló szolgáltatóknál igen gyakran komoly kedvezményekben részesül, másrészt, a saját befizetései után 30% állami támogatásban is részesül. A támogatás összegét az egészségpénztári számlán írják jóvá.

Töltse le az egészségpénztári nyomtatványt és küldje vissza címünkre, hogy megnyissa saját számláját és óvja egészségét.


Axa egészségpénztár belépési nyomtatvány

Egészségkártya igénylő