Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Gyermek célú megtakarítás, befektetési program

Könnyítse meg gyermeke indulását az Életben!

Fiam!
Gratulálok a diplomádhoz! Édesanyáddal egy kis meglepetéssel készültünk. Lejárt a befektetés, amit születésedkor indítottunk. Íme a lakásod és az autód kulcsa.


El tudja képzelni, hogy ezek a szavak az Ön szájából hangzanak el 20 év múlva? Tegyen félre gyermeke jövőjéért, hogy neki már könnyebb legyen!


Gyermek célú megtakarítás, befektetési program.

A szülő feladata gondoskodni gyermekéről, ha teheti, egy életen át.


Bizonyára Ön is szeretné óvni őket mindentől, azonban eljön az idő, amikor elszakadnak. Egy gyermek célú megtakaríás, vagy más hasonló befektetési program segítségével segítse ezt az elszakadást.

Indítsa el úgy gyermekét, ahogy elképzelte, amikor megszületett. Önnek könnyű volt az indulás huszonévesen? Bármilyen furán hangzik, Ön most tudja egy gyermek célú megtakarítás, vagy más hasonló befektetési program segítségével megalapozni gyermeke későbbi felnőttkorát és minél tovább vár a lépéssel, annál kevésbé lesz eredményes.

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 5+5=?
Ellenőrző kód robotok ellen.


Gondolja végig:


Egy megtakarítás, vagy gyermek előtakarékossági befektetés elindításához havi néhány ezer forint megtakarítás elegendő. Ez olyan összeghez juttatja, ami már kiváló ugródeszka az ÉLEThez.


Hitte volna, hogy naponta 1 kávé és 1 szendvics áráért (kb 500 Ft) megvalósíthatja elképzelését? Ezzel az összeggel 20 év alatt, közepes hozamok mellett is egy lakás árát tudja megtakarítani.

Ha nagyobb összeg is belefér a gyermek célú megtakarítás elindítására már az egyetem első évére megvan a lakás, amit aztán kiadhat és a befolyt bérleti díjból a rezsire valót is megkereste a gyermeke.


Nem akarjuk Ön helyett eldönteni, hogy mire költse a befektetési program lejáratakor kapott pénzt, de számtalan ötletet tudunk adni egy pénzügyi terv elkészítése közben. A lényeg, hogy gondolkozzon és lépjen mielőbb.


Íme néhány példa, hogy egy megtakarítás indítását miért érdemes minél előbb kezdeni!Fogalomtár

Kötvény

A kötvény tulajdonképpen a szerződés létrejöttét igazoló vény. Bár formailag többnyire minőségi, elegáns, mégsem számít értékpapírnak, másolattal pótolható, ha esetleg...

Társadalombiztosítás

A társadalombiztosítás egy mindenki számára kötelező biztosítási forma. Valójában tényleges biztosítási jellemzőkkel azonban nem rendelkezik. A társadalombiztosításban...