Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kötelező váltás 2012

Váltson kötelezőt online

A kötelező gépjrámű felelősségbiztosítás váltás előtt érdemes elolvasni néhány gondolatot, hogy ne később érje kellemetlen meglepetés!

A legfontosabb, hogy kötelező gépjármű felelősségbiztosítást csak évfordulón tud váltani (üzembentartó köti).

A legtöbb ügyfélnek a biztosítási évfordulója január 1-jén van. Ellenőrizze le!

Mielőtt felmondaná szerződését, előbb ellenőrizze, érdemes e váltania kötelezőt! Ezt az alábbi linkre kattintva is megteheti:

Kötelező biztosítás 2012 díjszámítás

Ha úgy dönt, hogy kötelező szerződését átköti, ne felejtse el felmondani régi szerződését. Ezt a biztosítási évforduló előtt 30 nappal meg kell tennie (Tehát január 1-i évfordulónál december 1. éjfélig be kell érkeznie a felmondásnak a régi biztosítójához.).

A felmondást megteheti személyesen az ügyfélszolgálatokon, levélben, vagy faxon is, de ügyeljen arra, hogy a kötelező felmondást igazolni is tudja, ha szükséges (pl állítsa a fax készüléket be úgy, hogy az kézbesítési igazolást is nyomtasson!).

Fontos!

Önnek felesleges több oldalon is összehasonlítania a kötelező árakat! NEM LEHET különbség a különböző internetes portálok ajánlatai között. Ha mégis eltérést tapasztal, az csak abból adódhat, hogy valamilyen kedvezmény másképp van beállítva egyik, illetve másik oldalon. Figyeljen, hogy csak olyan kötelező kedvezmény legyen beállítva, amire valóban jogosult, különmben magasabb díjról fog csekket kapni, mint tervezte.Címkefelhő