Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Az OTP Bank Adósságvédelmi programja szabad felhasználású jelzáloghitellel rendelkezőknek

Hitel | Szabadfelhasználású hitel | Adósságrendezés

2010.12.20

Az OTP Bank a következő lehetőségeket biztosítja a szabad felhasználású jelzáloghitellel rendelkező ügyfelei részére:

Futamidő hosszabbítás: Amennyiben az ügyfélnek egyenletes törlesztésű hitele van, hitele futamidejének meghosszabbításával csökkentheti havi törlesztési kötelezettségét.

Törlesztés csökkentés: Lehetőség van megállapodást kötni a bankkal, melynek keretében átmenetileg csökkentett havi törlesztő részletet kell fizetni. A törlesztés csökkentés idejének lejártát követően új törlesztőrészlet kerül megállapításra az aktuális tőketartozás és az érvényes hiteldíjak alapján. Az új törlesztőrészlet magasabb lehet a jelenlegi részleténél.

Törlesztés csökkentés prolongációval kombinálva: Futamidő hosszabbítás kombinálható a törlesztés csökkentésnél leírt lehetőséggel.

Lakástakarék betétbefizetés csökkentés: Amennyiben lakástakarékkal kombinált hitellel rendelkezik, lehetősége van a Lakástakarékpénztár részére fizetett betét összegének átmeneti csökkentésére.

Életbiztosítás leválasztása: Deviza alapú életbiztosítással kombinált hitel esetén lehetőség van a biztosítás hitelről történő leválasztására, ezzel a hitel egyenletes törlesztésű hitellé alakítható. Ebben az esetben akár a futamidő is meghosszabbítható, amennyiben szükséges.

A felkínált lehetőségek igénybevétele minden esetben a hitel- és/vagy a lakástakarék szerződés módosításával jár, amelyek költségei az ügyfeleket terhelik.Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27