Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakásfelújítási hitel akár önerő nélkül

Hitel | Hitelfelvétel | Lakásfelújítási hitel

2010.12.22

Szeretné felújítani lakását, de nincs meg az anyagi fedezet a munkálatokra? Ilyenkor segítség a lakásfelújítási hitel. Keresse fel irodánkat és munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a hitelfelvétel lebonyolításában!

A lakásfelújítási hitellel kapcsolatban fontos tudni, hogy felújításra állami kamattámogatású lakáshitel nem vehető fel, kivéve ha a felújítás által növekszik a lakóingatlan komfortfokozata. Ebben az esetben a felújítást korszerűsítésnek nevezzük.

Ha a felújítás nem komfortfokozat-növelő, akkor piaci kamatozású lakáshitel igényelhető. A lakás felújítási kölcsönök kamatszintje szinte az összes pénzintézetnél alacsonyabb, mint a szabad felhasználású hiteleké.

A felújítási munkálatok finanszírozásához a választott banknak be kell nyújtani egy költségvetést, amely tartalmazza a felújítási munkálatok pontos megnevezését, a felhasználandó anyagok mennyiségét és árát és a munkadíjat.

Ha a felújítási munkálatok elvégzéséhez építési engedély szükséges, akkor a hitelkérelemhez mellékelni kell az adott munkálatról szóló építési engedélyt és annak jogerőre emelkedését.Kapcsolódó linkek

Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27