Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Új hitel az Erste Banktól az alacsony jövedelműek számára

Hitel

2011.03.18

Március 17-étől elindult a "Van esély" kölcsönprogram az alacsony jövedelműek számára. A programot az Erste Bank és a Habitat for Humanity indította.  A program célja, hogy tömegesen biztosítson lehetőséget a tisztes otthon megteremtésére azok számára, akik egyébként nem kaphatnának hitelt.

Ezt a hitelt csak lakáskorszerűsítésre használhatják fel az igénylők. A cél az, hogy ez a hitel valóban egy támogatás legyen és ne egy új pénzügyi kockázat.

A hitelbírálatnál az alapítvány által megadott szociális szempontok alapján fog dönteni a bank. A program kísérleti jelleggel indul most Borsod, Szabolcs, Hajdú és Békés megyében.

A "Van esély!" a legalacsonyabb kamatozású hitelkonstrukció a jelzálog nélkül igényelhető kölcsönök között. Igénybevételéhez csak alacsony önrész szükséges és a kamaton túl mindössze a műszaki tanácsadás költségei jelentenek plusz kiadást.

A Habitat az Erste Bankkal együttműködve az első évben 150 családon igyekszik segíteni, majd ezt kiértékelve születik döntés a folytatásról.Kapcsolódó linkek

Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27