Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Újra keresett a személyi kölcsön

Hitel | Személyi kölcsön

2011.01.28

A 2009-es évben érzékelhető zuhanás után tavaly stabilizálódott az ingatlan fedezet nélküli személyi kölcsönök iránti kereslet. Ehhez hozzájárult, hogy szinte eltűntek a piacról a devizaalapú hitelek valamint,hogy a hitelintézetek többnyire alacsonyabb induló kamatot, illetve kiegészítő biztosításokat ajánlanak személyi hiteleik mellé.

Az OTP Bank például január 17. és február 27. között 32,27 százalékos teljes hiteldíjmutatóval (THM) kínál személyi kölcsönt, mely konstrukció esetében a hitelintézet a futamidő első 12 hónapjában 2 százalékponttal alacsonyabb kamatot ígér. Az így felvehető hitel összege 100 ezertől 5 millió forintig, de legfeljebb az adós havi jövedelmének tízszereséig terjedhet. Az akciós személyi kölcsön választható futamideje 12 és 84 hónap között lehet.

Az MKB Banknál az elérhető kölcsön összege 300 ezertől ötmillió forintig terjed, futamideje pedig 12 és 60 hónap között ingadozhat. Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás jár az akciós hitelhez, melynek díját a bank fedezi.

A Raiffeisen Banknál igényelhető személyi kölcsön összege 200 ezertől 5 millió forintig terjedhet, maximum 5 éves futamidő mellett. Kedvezményként az első évben a törlesztőrészlet nem változik, valamint a hitel bármikor díjmentesen előtörleszthető. A hitel THM-e 26,7 és 29,5 százalék között alakulhat.

Az Erste Bank nyújtotta a személyi kölcsön összege maximum ötmillió forintig terjedhet, egy évtől 8 évig terjedő futamidő mellett. A hitelintézet hitelfolyósítási feltételei közé tartozik az állandó lakhely, minimum 70 ezer forint nettó jövedelem vagy nyugdíj, hat havi folyamatos munkaviszony, 2 hónapja aktívan használt bankszámla, emellett az is fontos, hogy a kérelmezőnek ne legyen lejárt közüzemi tartozása, és ne szerepeljen a Központi Hitelinformációs Rendszerben.

A Citibank azoknak a személyi kölcsönt felvevő ügyfeleinek, akik a pénzintézetet jelölik meg számlavezető bankjuknak, és havonta egy csoportos beszedési megbízást engedélyeznek folyószámlájukon három százalékos kamatkedvezményt juttat. A kölcsön THM-e 23,4 és 32 százalék közötti.

A Budapest Bank is ígér három százalékos kamatkedvezményt azoknak az ügyfeleknek akik készek "BB Kedvezmény" folyószámlát nyitni és fizetésüket arra utaltatni.Kapcsolódó linkek

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27