Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Autóvásárlási hitel, autó fedezetes hitel

Szabad felhasználású hitel autó fedezettel

Autóhitel segítségével akár új, akár használt autó megvásárlására van lehetősége, de ha már az autó az Ön tulajdona, akár szabadon felhasználható összeghez is juthat!

Az általunk kínált autóvásárlási hitel a piac jelenleg egyik legjobb hitele. Felhasználható új, vagy használt autó vásárlására, régebbi autóhitelének kiváltására és kedvezőbbre cserélésére.

Ha az autó már az Ön tulajdonában van, szabadon felhasználható hitelhez juthat! Az autóhitel feltételeiről itt olvashat.

Kérje autóhitel szakértőnk visszahívását és ajánlatát!
 

Autóhitel - gépjármű finanszírozás
Igény típusa
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
Nem
Gépjármű fajtája*
Gépjármű gyártmánya (pl. Opel)*
Gépjármű modell (pl. Astra)*
Gyártási év, hónap (ÉÉ.HH)*
. .
Gépjármű értéke*
Igényelt hitel összeg?* (Ft)
Igényelt futamidő?* (hónap)
Jelenlegi finanszírozó
Fennálló hitel összege forintban
Havi törlesztő (Ft)
Hátralévő futamidő* (hónap)
Kötelező biztosítás évfordulója?
. hónap . nap
Casco évfordulója?
. hónap . nap
Vételár? (Ft)
Gépjármű eladója
Vásárlás esetén önerő? (Ft)
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: +=?
Ellenőrző kód robotok ellen.

Az autóvásárlási hitel feltételei:

Az autó finanszírozást magánszemélyek, vagy vállalkozások is igényelhetik, azonban a szükséges önerő mértéke és a maximális futamidő hossza eltér.

Magánszemélyként a maximális futamidő 7 év, önerő pedig az autó vételárának 20-55%-a között mozog, attól függően, hogy forint, svájci frank, vagy euro autófinanszírozást választ, illetve, hogy hitelt, vagy pénzügyi lízinget szeretne. Autófinanszírozási szakértőnk segítségére lesz a helyes döntés meghozatalában.

Amennyiben vállalkozásként kíván gépjármű finanszírozást igénybe venni, legalább 20% önerővel kell rendelkeznie, és akár 8 éves futamidővel is tervezhet.

A vásárolni kívánt autó életkora alapesetben 12 év lehet, de speciális feltételekkel akár 16 éves gépjármű vásárlására is lehetősége van.

Akkor is kérje autóhitel szakértőnk visszahívását, ha már van meglévő autóhitele, hiszen statisztikáink szerint 5 autóhitelből legalább 1 alkalommal kedvezőbbet (olcsóbbat) tudunk kínálni! Egy ajánlatkérést megér nem?

Szabad felhasználású hitel autófedezete mellett is lehetséges, ekkor az autó értékének egy részét tudjuk Önnek hitelként megszerezni úgy, hogy az autó az Öné marad!