Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Csatlakozzon az AXA ügyfélklubhoz!

Önnek már járnak a kedvezmények!

Önnek, mint az AXA által kínált szolgáltatás tulajdonosának lehetősége van arra, hogy csatlakozzon az AXA ügyfélklubhoz, ami számtalan kedvezményt jelent az Ön számára és ezért nem kell tennie semmit, csak regisztrálni!

MűvészetAz AXA számos érdekességgel és meglepetéssel kínálja ingyenes kiállítás- és múzeumlátogatási ajánlatainak sorát.

Az Ügyfélklubban családi programokkal is találkozhat, ahol a kisebbek is jól szórakozhatnak, és a család minden taha találhat érdekességet. Az Ügyfélklub ráadásul egy darab ingyenes belépővel segít ötletet adni.

KönyvAz Ügyfélklub hónapról-hónapra megújuló válogatást kínál a Bookline.hu ajánlatából - csak az Ügyfélklub tagjainak akár 25% kedvezménnyel!

ZeneAz Ügyfélklub hónapról hónapról-hónapra megújuló válotatást kínál a Bookline.hu ajánlataiból - csak az Ügyfélklub tagjainak akár 15% kedvezménnyel!

FilmAz ügyfélklub hónapról-hónapra megújuló DVD-válogatást kínál a Bookline.hu ajánlatából - csak az Ügyfélklub tagjainak akár 15% kedvezménnyel!

MoziAz ArtMozi, a Palace Cinemas és a Cinema City az Ügyfélklub tagjait különleges kedvezménnyel várja! Az ArtMozik minden nap 20% kedvezménnyel, a Palace Mozik és a Cinema City keddenként várják engedménnyel a filmrajongókat.

Az Ügyfélklub hónapról-hónapra megújuló válogatást kínál a Concert és Media ajánlatából - az Ügyfélklub tagjaként egyes koncertekre 3.000 Ft kedvezménnyel vásárolhat jegyet!

Csábító kedvezményekkel várják az Ügyfélklub tagjait a C-Travel belföldi és külföldi ztazási ajánlatai. C-Travel - belföldi és külföldi szállásfoglalás 5-50% kedvezménnyel. A kiválasztott belföldi és külföldi szállást a C-Travel rendszerén keresztül, online formában rendelheti meg, amire akiválasztott szálláshely küld Önnek visszaigazolást.

Az Ügyfélklub regisztrációhoz nem kell mást tennie, mint az alábbi linkre kattintania és követni az utasításokat.

Axaklub regisztráció

Ha Önnek segítségére lehetünk bármilyen pénzügyi szolgáltatás, hitel, lakáshitel, hitelkiváltás, befektetés, megtakarítás, nyugdíjpénztár, vagy bármilyen biztosítás kapcsán, természetesen nemcsak Axa palettából, kérje munkatársunk ajánlatát!Kapcsolódó linkek