Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kamattámogatott lakáshitel feltételei

A kamattámogatott lakáshitel (otthonteremtési kamattámogatás) feltételei

Önnek is érdemes lehet igénybe vennie az otthonteremtési kamattámogatott hitelt, hiszen így állami kamattámogatás mellett igényelhet lakáshitelt.


A kamattámogatott lakáshitel igénylés ügyintézését irodánk díjmentesen végzi!

kamattámogatott lakáshitel használt lakásrakamattámogatott lakáshitel új ingatlanra

Milyen feltételei vannak, illetve kik igényelhetik az államilag kamattámogatott, otthonteremtési lakáshitelt?

Kattintson ide, ha kamattámogatott hitelt használt lakás vásárlása, vagy ide, ha új építésű ingatlan vásárlása kapcsán érdeklődik.

Az otthonteremtési kamattámogatás igényelhető új és használt lakás (családi ház) megvásárlására, építésére, illetve korszerűsítésére egyaránt igénybe vehető.

Kérje munkatársunk visszahívását a kamattámogatott hitel feltételei, illetve igénylése kapcsán! A tanácsadás és az ügyintézés is díjmentes! Sőt! Meglepetés ajándék várja!

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 2+4=?
Ellenőrző kód robotok ellen.

Új ingatlannak számít, ha a használatbavételi engedélyt 2010. január 1. után kapott, vagy az építési engedélye ez után datálódott.

Az otthonteremtési kamattámogatás feltételei meghatározzák a megvásárolni (építeni) kívánt ingatlan maximális értékét is. Ez új ingatlan esetén nem haladhatja meg a bruttó 30 millió forintot (telekár nélkül), használt lakás esetén pedig (szintén telekár nélkül) a 20 millió forintot. A kamattámogatott hitel összege új lakásnál 10, használtnál maximum 10 millió forint lehet.

Ha valaki olyan ingatlan megvásárlását tervezi, amely tulajdonosa a hitele törlesztésével 180 napos késedelemben van, vagy a hitel a hitelező bank által felmondásra került, szintén kaphat kamattámogatott lakáshitelt ezen ingatlan megvásárlására. Ekkor a lakás értéke nem lehet magasabb, mint 15 millió forint Budapesten és megyei jogú városban, egyéb településen pedig 10 millió forint. A kamattámogatott hitel összege első esetben 10, a második esetben 7 millió forint lehet maximum.

Olyan adós is kaphat ilyen hitelt, aki jelenleg hátralékos bankjánál, ha vállalja, hogy kisebb ingatlanba költözik, azonban a kisebb lakás energetikai besorolása nem lehet rosszabb, mint a korábbi ingatlanáé volt.

Általános feltétel az otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelnél, hogy az olyan lakáshitelek mellé igényelhető, ahol a bank által meghatározott kamat nem magasabb, mint a kormányrendeletben meghatározott. Erről érdeklődjön tanácsadónknál.

A kamattámogatás 5 évig jár, mértéke pedig a gyermekek számától függ. (Gyermekei révén lehet, hogy szocpol igénylésre is jogosult! Ellenőriztesse le, KI JOGOSULT A SZOCPOLRA!

Igényeljen Ön is kamattámogatott hitelt, további feltételeket és személyre szabott ajánlatot hitelügyintéző munkatársunktól kaphat.



Kapcsolódó linkek