Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Hitelügyintézés - Hitelközvetítők

Mire jók a hitelközvetíők, miért más, az általunk kínált hitelügyintézés?

Ne keressen tovább a hitelközvetítők között! Jó helyen jár!

Tapasztalt hitelközvetítők, profi hitelügyintézés várja.

Ne menjen közvetlenül a bankba. Mi levesszük a gondot a válláról, nem engedjük, hogy rosszul járjon. A hitelközvetítők tapasztalata és a hitelügyintézés minősége bizonyítja igazunkat.

Hitelközvetítők gyakran azzal hirdetik magukat, hogy az ügyfélnek a legjobbat. Ön elgondolkodott már azon, hogy mitől lesz valami a legjobb? Önnek mitől lenne az?

Miért ne a bankba menjen?
Tapasztalt hitelközvetítők vagyunk, ezért lesz profi a hitelügyintézés
Szolgáltatásunk ingyenes
Hitelválasztékunknál nincs szélesebb
Személyre szabott megoldások
Soron kívüli banki hitelügyintézésMiért ne a bankba menjen?

A bank nem rossz hely, mielőtt félreértené a felvetést, csak egész egyszerűen nem az a hely, ahol az Ön érdekét önzetlenül tartanák szem előtt. Egy adott bank, értelem szerűen csak a saját termékeit tudja kínálni és ugye tudja, hogy minden szentnek...
Egyszerűen nem mondhatja ki a kedves bankkisasszony, hogy Önnek nem ez a hitel való, hiszen ő azért kapja a fizetését, hogy Ön hitelt vegyen fel nála. Akár jó Önnek, akár nem.

Most joggal mondhatja, hogy majd Ön végiglátogatja a bankokat egyedül. Ha így gondolkodik, miért nem festjük ki a lakásunkat egyedül? Miért nem szedjük szét az autónk motorját egyedül? Miért nem tömjük be a fogunkat egyedül?

Azért fogadunk szakembert egy-egy feladat elvégzésére, mert bár önállóan is képesek vagyunk kézbe venni az ecsetet, vagy a csavarhúzót, mégis, a szakember jobban ért hozzá. Az irodánkban dolgozó hitelügyintézők pedig szakemberek. Ha valaki egy 200.000 Ft-os festést szakemberre bíz, akkor egy 6 millió forintos hitelügyintézés esetében miért lenne ez másként. Különösen, ha a szolgáltatás egy fillérjébe sem kerül!
Válasszon minket, mert...Tapasztalt hitelközvetítők vagyunk, ezért lesz profi a hitelügyintézés

A hitelügyintézés, pénzügyi tanácsadás egy szakma. Tény, hogy még manapság a hitelközvetítők közül sok a kókler és sajnos sok ügyfél be is dől nekik és boldogan kifizeti a hitel 2-3%-át egy jó fellépésű ügynöknek.
Az irodánkban dolgozó hitelközvetítők valamennyien tapasztalt hitelközvetítők. Felsőfokú végzettségűek, egykori banki szakemberek, bankfiók igazgatók, biztosítás szakértők is vannak csapatunkban. Sok milliárd forint sikeresen intézett hitelügylet és több ezer ügyfél nem lehet a véletlen műve. Mára olyan elismertségre tettünk szert a hitelközvetítők között, ami banki felsővezetők fülébe is eljutott, így lehetséges, hogy egy-egy új hitel belső szabályozásának átalakításakor kikérik a mi véleményünket is. Mi pedig tolmácsoljuk az Önét!


Szolgáltatásunk ingyenes

Hogyan lehetséges ez? Egyszerű! Hitelügyintézés szolgáltatásunk díját a bankok fizetik. Minden szerződött partnerünktől jutalékot kapunk.Ennek mértéke szinte fillérre ugyanaz minden banknál, ezért mi tényleg csak az Ön igényeinek megfelelő hitelt választjuk ki, hisz nem áll érdekünkben mást ajánlani. A hitelközvetítők többsége 2-5% közötti díjazásért dolgozik. Számoljon egy kicsit!
Meggyőződésünk, hogy ha Ön elégedett lesz (és efelől nincs kétségünk) a gyors és profi hitelügyintézés minőségével, ajánlani fog bennünket ismerőseinek. Ez az igazi fizettség!


Hitelválasztékunknál nincs szélesebb

A hitelezési piac legfontosabb szereplői a bankok. Bank alapítása nem egyszerű feladat, nem is alakulnak és változnak olyan gyakran, mint pl a kávézók Budapesten. Ezért lehetséges az, hogy valamennyi hitelt nyújtó bankkal szerződésben állunk, így több mint 20 ajánlatot versenyeztetünk minden alkalommal az Ön kedvéért. Bátran mondhatjuk, hogy amit mi nem tudunk elintézni, azt más sem fogja tudni, hisz ő is ugyanazokkal a bankokkal dolgozik. Nálunk mind egy helyen van!

Háttércsapatunk feladata, hogy a hitelügyintézők naprakész információkat találjanak belső rendszereinkben, frissüljenek a nyomtatványok, szabályzatok, stb. Komolyan vesszük a folyamatos piacszondáztatást, próbavásárlásokat végzünk.


Személyre szabott megoldásokat kínálunk

Használja online hitelkalkulátor programjainkat és kérje kollégánk visszahívását. Munkatársunk telefonon felkeresi Önt és egyeztetik az elképzeléseket, pontosítják az adatokat, hogy valóban hosszú távon is a legideálisabb ajánlatokat tudja elkészíteni a személyes találkozójukra.

Minden körülmények között legyen őszinte munkatársunkkal. Az elsőre talán furcsa kérést talán könnyebb megérteni, ha végiggondolja, mit történne, ha információk elhallgatása miatt félrekezelné Önt egy orvos. Bízzon bennünk és nem fog csalódni.


Önnek is jár soron kívüli banki hitelügyintézés

Ha Ön elmegy egy bankfiókba, bármelyikbe is, egy ügyfél lesz a sok közül, talán aznap a 40. A mi hitelügyintéző irodánk fontos, kiemelt partnere a bankoknak, ezért munkatársaink már VIP kiszolgálásban részesülnek. Az egyik kollégánk tréfás mondása szerint saját buszsávunk van a bankok útjain. Használja Ön is ezt a sávot, ha nem akar a sokadik "kérem a következőt" lenni.