Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Örök ügyfél program

Gondolkodott már azon, mi kell ahhoz, hogy biztosan tudja: Az a pénzügyi szolgáltatás, ami Önnek van, az elérhető piaci ajánlatok közül a legjobb, a legolcsóbb, a leghatékonyabb?

Csak az, hogy csatlakozzon ÖRÖK ÜGYFÉL-PROGRAMUNKHOZ!

Az Örök ügyfél-program lényege, hogy kap egy olyan hosszú távú szervíz szolgáltatást, aminek segítségével folyamatosan versenyeztetjük a pénzügyi piac termékeit és tájékoztatjuk Önt, melyik az az aktuális szolgáltató, illetve konstrukció, ami az aktuális élethelyzetében a legjobb és a legolcsóbb, illetve a legjobban alkalkmazkodik tervezihez!

Hogyan működi az örök ügyfél-program?

A meglévő hiteleinek, biztosításainak, befektetéseinek adatait (kamat, futamidő, biztosítási összeg, stb) rögzítjük rendszerünkben, majd ehhez havonta hozzárendeljük a piacon elérhető újdonságokat! A szoftver tévedhetetlen, azonnal jelzi, ha valamilyen szempontból kedvezőbbet talál!

Ezután szakértőnk értékeli az eredményeket és összefoglalót küld Önnek! Ha Ön is úgy dönt, cserélhet!

Miért jó az örök ügyfél-program?

Mindig a legjobb, mindig a legolcsóbb, mindig a legmodernebb konstrukció lehet az öné! Például ugyanaz a szolgáltatás alacsonyabb áron. Hatékonyság, megtakarítás, biztonság! Ráadásul díjmentesen!

Kérjen időpont személyes találkozóra az örük ügyfél-progrba történő felvételhez.

 

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 3+1=?
Ellenőrző kód robotok ellen.