Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Utasbiztosítás

Kösse meg nálunk utasbiztosítását és élvezze az online kedvezményt

Felhőtlen nyaralás? Gondtalan síelés? Felejthetetlen városlátogatás?

Minden utazás szükséges kötelezője az utasbiztosítás.

Napi néhány száz forintért biztonságban érezheti magát az ismeretlenben is. 

Lerobbant autó, elveszett poggyász, kórházi ellátás, betegszállítás. Ha már a pihenését ezek el is rontják, legalább pénzébe ne kerüljön. Kösse meg nálunk online utasbiztosítását. 

Utasbiztosítás nélkül ne utazzon!

A jól megérdemelt szabadság a pihenésről, kikapcsolódásról kell, hogy szóljon.

Reméljük így is lesz. Azonban a kellemetlenség, a baj, kiszámíthatatlanul jön, akkor is, amikor a legkevésbé számít rá, pl nyaralás, vagy síelés alkalmával, esetleg külföldi rokon, vagy városlátogatás alkalmával.

Utasbiztosítás +36 70 605 8792

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 5+4=?
Ellenőrző kód robotok ellen.


Mire jó egy utasbiztosítás?

Az utazás idején felmerülő problémák megoldása többnyire igen költséges, hisz nem ismerjük a helyi viszonyokat, nem beszéljük a nyelvet, így kellemetlen helyzetbe kerülünk, ha lerobbant az autó, vagy elveszett a poggyász. Még rosszabb, kellemetlenebb és drágább a helyzet, ha kórházi ellátás, vagy betegszállítás szükséges, mert ezeknek gyakran álmainkban sem gondolt költségei vannak más országokban.
Képzelje el, ha helikopterrel mentik Önt, vagy hozzátartozóját és a felgyógyulást követően rögtön egy szívinfarktust is elszenved, meglátván a számlát, ami akár több tízezer euróról szólhat.
Ha pihenését egy utasbiztosítás vissza nem is adhatja, legalább ne kerüljön Önnek pénzébe!

Egy magyarul beszélő telefonközpont nagy segítség az ismeretlenben. Mindezt néhány száz forintért, tulajdonképpen néhány adag fagyiért cserébe megkaphatja, sőt, ha nálunk köti, az online utasbiztosítás mellé online kedvezmények társulnak.

Van, amiről sokan elfelejtkeznek. Ön ne tegye:

Az utasbiztosítás csak abban az esetben él, ha azt megkötötte, még az utazás megkezdése előtt, még itthon, Magyarországon. Az online utasbiztosítás megkötésével ez nem lehet gond.
Mentesül a biztosító a szolgáltatás alól, ha Ön szándékosan, okozott kárt, esetleg ittasan, a nyári szórakozás hevében volt gondatlan.
A részletes tájékoztatót mindenképp olvassa el.

Kérje ajánlatunkat és biztosításra nem lesz gondja!

 Fogalomtár

Kötvény

A kötvény tulajdonképpen a szerződés létrejöttét igazoló vény. Bár formailag többnyire minőségi, elegáns, mégsem számít értékpapírnak, másolattal pótolható, ha esetleg...

Társadalombiztosítás

A társadalombiztosítás egy mindenki számára kötelező biztosítási forma. Valójában tényleges biztosítási jellemzőkkel azonban nem rendelkezik. A társadalombiztosításban...