Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Vevőfianszírozás

Az Ön ügyfelei is megérdemlik a professzionális kiszolgálást!

Mit szólna ahhoz, ha ügyfelei, leendő vevői fizetési nehézségek nélkül, gondtalanul tudnának a megvásárolni kívánt ingatlanra koncentrálni és nem az Ön feje főne azért, hogy hitelt szerezzen nekik, ugyanakkor a jutalékát sem veszítené el?

Cégünk hosszú évek óta meghatározó szereplője a fővárosi hitelpiacnak. Referenciáink, partnereink és sok-sok ügyfelünk a bizonyítéka, hogy a folyamatosan jó minőségben és korrektül végzett munkának mindig komoly eredménye van.

Budapesti hitelügyintéző irodánk számos ingatlanirodával, ingatlanfejlesztővel és beruházóval áll kapcsolatban a hatékony vevőfinanszírozás lebonyolítása érdekében.

Közös ügyfeleinket a létező legszélesebb hitel és biztosítási termékpalettából szolgáljuk ki, így nem fordulhat elő, hogy nem találunk megoldást az élethelyzetére, csak abban az esetben, ha nincs rá megoldás.

A vevőfinanszírozással kapcsolatos együttműködés lényege a kölcsönös ügyfélközvetítés.

Töltse le és olvassa el tájékoztatónkat!

Együttműködési ajánlatunk meglévő ügyfelei kiszolgálására!

Amennyiben Ön együttműködésre lát lehetőséget vevői eredményesebb kiszolgálása érdekében, küldje el elérhetőségét és az illetékes vezető felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 3+5=?
Ellenőrző kód robotok ellen.