Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kamattámogatott lakáshitel új építésű ingatlanra

Kamattámogatott hitel új építésű ingatlanra

Új építésű ingatlan esetén Ön számos állami támogatási forma közzül válogathat. Sőt! Van olyan, amit párhuzamosan is igénybe vehet, nem is kell választania!

Összefoglaljuk Önnek a lényeget!

Új építésű lakás, vagy családi ház vásárlása, vagy építése esetén Önnek számos állami támogatás a rendelkezésére áll. Érdemes megismerkedni ezekkel:

Az első a szocpol, vagy hivatalos nevén az otthonteremgési támogatás, aminek a legnagyobb előnye, hogy (kivételes esetektől eltekinve) vissza NEM térítendő állami támogatás. A szocpol használt lakásra nem, csak új építésű ingatlanra vehető fel, részleteket pedig itt olvashat róla.

Amennyiben az új lakás megvásárlásához (vagy építéséhez) hitelre van szüksége, érdemes megvizsgáltatnia munkatársunkkal, hogy Ön jogosult e kamattámogatott hitel igénybe vételére. Az új építésű ingatlanok esetén igényelhető kamattámogatott hitelnek jelenleg több típusa is elérhető, különböző feltételekkel. Ráadásul bankonként eltérő, hogy ki, milyen konstrukcióval foglalkozik, ezért mindenképp kérje szakértő hiteltanácsadónk segítségét, aki díjmentesen áll rendelkezésére.

Mivel a részletek nagyon nagy mértékben befolyásolják a havi törlesztőket, ezért a kamattámogatott hitelkalkulátor (használatához kattintson ide) csak közelítő eredményt mutat, a végleges számítást munkatársunk fogja elvégezni.

 Kapcsolódó linkek