Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kamatmentes lakáshitel közszolgálati dolgozók részére

Kamatmentes kamattámogatott lakáshitel köztisztviselők részére

A kormány tervei szerint hamarosan kamatmentes lakáshitel lesz elérhető a köztisztviselői kör számára

A kormányzati elképzelésekről kiszivárgott információk szerint ingatlan vásárlásra, illetve devizahitel kiváltására is használható lesz a közszolgálati dolgozók számára elérhető lakáshitel.

És hogy mitől ilyen különleges?

Attól, hogy a tervek szerint ez kamatmentes lakáshitel.

Kb 160.000 dolgozót érinthet ez a megoldás, azonban a feltételek még nem pontosan ismertek.

A Népszabadság információ szerint két verzió is szóba került, melyek hangsúlyozzuk, egyelőre nem végleges információk!

Az első variáció elsősorban a lakásvásárlást támogatná oly módon, hogy kamatmentes lakáshitelt ad, új építésű ingatlan esetén maximum 30 millió forintos, használt lakóingatlan esetén pedig 20 millió forintos értékhatárig. Akár már meglévő lakóingatlan bővítésére is igényelhető lenne a kölcsön, azonban ott maximum 15 millió forintos beruházásról lehet szó.

Nem egyértelmű ugyanakkor az sem, hogy lesz e maximuma a támogatásnak, vagy sem. A HitelreVanSzuksegem.hu szakértői véleménye szerint elképzelhető, hogy 5 millió forintban maximálnák a kamatmentes lakáshitel felső határát, ha valakinek pedig ennél magasabb összegre van szüksége, akkor piaci kamatozású lakáshitelből egészíthetné ki.

A másik variáció szerint nem kamatmentes kölcsön lenne kapható, hanem az önerőre nyújtana garanciát az állam, ezáltal igen sok család számára volna elérhető az ingatlan vásárlás.

Amennyiben Ön érdeklődik a közszféra dolgozói számára elérhető megoldások iránt, küldje el regisztrációját, és azonnal tájékoztatjuk Önt, amint a jogszabályok elérhetőek lesznek!

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 5+5=?
Ellenőrző kód robotok ellen.