Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakáshitel rendvédelmi dolgozóknak önerő nélkül

Lakáshitel rendvédelmi dolgozóknak önerő nélkül

A tervek szerint hamarosan új otthonteremtési támogatás indul, amely rendvédelmi dolgozók számára elérhetővé teszi a lakáshitel önerő nélkül történő igénylését.

A tervek szerint hamarosan elérhetővé válik a rendvédelmi dolgozók számára elérhető otthonteremtési támogatás, melynek legfontosabb eleme, hogy lakáshitel önerő nélkül is elérhetővé válik a jogosult, lakáshitel felvételét tervező leendő ingatan tulajdonosok számára.

Elképzelhető, hogy lakáshitel önerő nélkül nemcsak a rendvédelmi dolgozók számára, hanem a teljes közszférára kiterjesztésre kerül, ideértve akár a köztisztviselőket, közalkalmazottakat is.

Korábban már volt elérhető köztisztviselői hitel, amely lényeg akkor az volt, hogy a kedvező kamatkondíciók mellett az állam garanciát vállalt az önerőre vonatkozóan. Ez akkor azt jelentette, hogy a bank által minimálisan elvárt önerővel nem szükséges rendelkezni, mert arra a részre vállal garanciát az állam.

Köztisztviselői lakáshitel önerő nélkül

A jogszabály által minimálisan előírt önerő az ingatlan értékének 20%-a. Ez az összeg lesz áthidalható a köztisztviselői hitellel, ha újra bevezetésre kerülKapcsolódó linkek