Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Összeolvad az FHB és az Allianz Bank

Bank | Magánnyugdíjpénztár | Lakossági hitel | Céges hitel

2010.09.23

A Gazdasági versenyhivatal 2010. szeptember 14-én hozott döntésével engedélyezte, hogy az FHB Jelzálogbank Nyrt. egyedüli irányítást szerezzen az Allianz Bank Zrt. felett.

Emellett hozzájárult a Prémium Magánnyugdíjpénztárnak az AXA Önkéntes- és Magánnyugdíjpénztárba történő beolvadásába, valamint a Wallis Asset Management Zrt.-nek a NAV-Invest Kft. feletti irányításszerzésével kapcsolatban is.

A vállalkozások egyaránt jelen vannak a lakossági, illetve a vállalati banki szolgáltatások piacán, de a versenyhivatal megítélése szerint a két szereplő alacsony piaci részesedésére miatt az FHB Jelzálogbank és az Allianz Bank összefonódása nem jár káros piaci hatással.

A GVH az FHB jelzáloghitelezéssel kapcsolatos speciális szerepét illetően sem látott káros versenyhatást a fúzióban, miként abban sem, hogy az FHB-csoport tevékenysége az Allianz megszerzése révén kiegészül a vállalati befektetési szolgáltatások nyújtásával.

A korábbi tájékoztatás szerint 2010. szeptember 30-ig teljesülhet az adásvétel. Az FHB Csoport fiókjainak száma a tranzakció eredményeként meghaladja majd a hetvenet.Fogalomtár

Új babakötvény indul

2013.08.12

Gyed extra

2013.07.27

Kamattámogatott lakáshitel

2013.07.11

Kelengyepénz bevezetése

2013.06.19

Folyamatosan be lehet lépni az árfolyamgátba

2013.05.27