Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakáshitel állami támogatással

Lakásvásárlási támogatás

Új lakást vásárolna, estleg építene? Igényeljen államilag támogatott lakáshitel konstrukciót és élvezze az alacsonyabb törlesztőket.


Az alábbiakban összefoglaljuk Önnek a támogatott lakáshitel legfontosabb paramétereit, melynek segítségével a lakáshitel havi törlesztőit akár 20%-al is csökkentheti.

Kamattámogatott lakáshitel kalkulátor

A lakástámogatásnak komplex feltételrendszere van, ezért javasoljuk, mindenképp kérje munkatársunk telefonos tanácsadását!

Válasszon:

Állami támogatással lakáshitel felvehető használt lakás vásárláshoz és új építésű ingatlan vásárláshoz, vagy építéshez is.

Használt lakás vásárlási kamattámogatáshoz az ingatlan vételára 20M Ft alatt kell, hogy legyen, ugyanez az értékhatár új építésű ingatlan esetén 30M Ft is lehet. Ezt nevezzük Otthonteremtési hiteleknek.

Egy korábbi, 2009-es kormányrendelet azonban még lehetővé teszi, hogy egy még kedvezőbb hitelt vegyen fel, 20 évig járó állami támogatással. Ennek szigorúbbak a feltételei, de munkatársunk a segítségére lesz az ügyintézés során.

Támogatott lakáshitelre jogosult az, aki gyermektelen, vagy egy gyermekes és 35 év alatti. 35 év feletti adós akkor kaphat támogatott hitelt, ha 45 év alatti kettő, vagy több gyermeket tart el.

Szintén alapkérdés egy támogatott lakáshitel igénylése esetén, hogy az igénylő személy, vagy személyek rendelkeznek e jelenleg lakóingatlannal. Amennyiben igen, nem automatikus kizáró ok, ezért egyeztessen kollégánkkal.

Fontos, hogy a támogatott lakáshitel összege nem haladhatja meg a jogszabályban meghatározott mértéket. Ez Budapest területén 12,5 M Ft, vidéken pedig 10 M forint.

Az ingatlan vételára pedig a Budapesten 25 M, vidéken pedig 20 M Ft lehet.

A részletekről érdeklődjön kollégánknál, a hitelkalkulátor program használata után az ajánlatkéréskor írja be a megjegyzés rovatba, hogy támogatott lakáshitel, vagy lakásvásárlási támogatás, esetleg állami támogatás.

Hitelvonal: +36 70 605 8792

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
NemKapcsolódó linkek

Fogalomtár

Adóstárs

Jogi értelemben az adóssal megegyező az adóstárs, vagy adóstársak szerepe, de a bankoknál eltérő kockázati megítélés alá eshetnek. Jellemző adóstárs a házastárs, illetve...

Árfolyam

Egy hitelfelvétel kapcsán, legyen az lakáshitel, hitelkiváltás, vagy szabad felhasználású hitel, akkor találkozunk az árfolyam, vagy devizaárfolyam fogalmakkal, ha devizahitelt veszünk...

Fedezet

Ingatlan alpú jelzáloghitel (lakáshitel, hitelkiváltás, szabad felhasználású jelzáloghitel) esetén a fedezet a legtöbb bank szabályai szerint lehet lakás, családi ház, építési...

Kombinált hitel

A kombinált hitel az egyik legmodernebb hitelfajta, amivel napjainkban találkozni lehet. Kombinált hitel igénylés A lényege, hogy hitelfelvétel esetén a kiválasztott hitel (lakáshitel,...

THM

Teljes Hiteldíj Mutató

A THM számításának módját jogszabály írja le pontosan. Mivel minden banknak, pénzintézetnek ugyanúgy kell számolnia, ezért alkalmas a különböző hiteltermékek...