Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Gyakran Ismételt Kérdések

Tudjon meg minél többet a hitel folyamatokról!

Hitelfelvétel előtt böngésszen oldalunkon, tájékozódjon, hogy jó döntést hozzon!

Annyi hitelügyintéző van. Miért Önöket válasszam?

Miért ingyen dolgoznak?

Mi történik, ha regisztrálok? Jár ez valamilyen kötelezettséggel? Mi a folyamat?

Az online hitelkalkulátor által megadott törlesztőt fogom a futamidő végéig fizetni?

Hitelügyintézővel már beszéltem telefonon, de az Önök ajánlatánál jóval kedvezőbbet mondott. Hogy lehet ez?

Nem tudom, hogy BAR (KHR) listán vagyok e. Hogy tudom kideríteni?

Önöket csak Budapesten lehet megtalálni?

Mennyi idő egy hitelfelvétel?

Önnek is kérdése van? Tegye fel!


Annyi hitelügyintéző van. Miért Önöket válasszam?

Azért, mert a hitelfelvétel komoly dolog. Ön nem egy kiló kenyeret vásárol, vagy egy tank benzint, hanem például az otthonát. Sok millió forint kölcsönről van szó, hosszú időre, még ha repül is az idő. Szakértő hitelügyintéző kollégáink komoly tapasztalattal rendelkeznek a hitelfelvétel területén, sőt, vezető munkatársaink között egykori bankfiók igazgatót is találunk, így Ön biztos lehet abban, hogy hitelének ügyintézése a legjobb kezekben van. Ráadásul mindezt díjmentesen.


Ha már ez szóba került, miért ingyen?

Nem ingyen, semmi sincs ingyen, csak Önnek nem kerül pénzébe a hitelfelvétel ügyintézése. A bankok, pénzintézetek, hitelintézetek, jutalékot fizetnek azért cserébe, hogy közvetítjük feléjük az ügyfeleket. Ez önnek nem drágítja meg a hitelét, Ön ugyanazt kapja, akár velünk dolgoztat, akár közvetlenül a bankfiókkal. A különbség annyi, hogy mi időt és energiát spórolunk Önnek, ráadásul bennünket nem kötnek a banki tervszámok, így mi nem azt adjuk Önnek, amire szükségünk van, hanem azt, amire Önnek van szüksége. Nem is hinné, hogy ez mennyire így van. (Mint mondtuk, kollégáink dolgoztak bankban is, tehát belülről ismerik ezt a szomorú magyar állapotot.)Mi történik, ha regisztrálok? Mi a folyamat?

Használja a kalkulátorokat és utána töltse ki az ott található mezőket. Minél több mezőt tölt ki, annál pontosabb ajánlattal tudja Ön kollégánk visszahívni.
A telefonbeszélgetés alkalmával kollégánk pontosítja az Ön elképzeléseit, tájékoztatja Önt a legfontosabb tudnivalókról és ha megoldható, egyeztetnek egy időpontot a személyes találkozóra. Igyekszünk minden gondot levenni a válláról, de érdemes egy személyes találkozóra időt szakítani, hiszen komoly dologról van szó.
Felhívjuk figyelmét, hogy sem a kalkuláció, sem az ajánlatkérés, de még a személyes találkozó sem jár semmilyen kötelezettséggel, Ön bármikor meggondolhatja magát. Fontos továbbá, hogy a teljes ügyintézés ingyenes, így, ha Ön minket választ, a felvenni kívánt hitel 2-5%-át (ami 6.000.000 Ft-os hitel esetén 120 - 300 ezer Ft) fogja megspórolni, alacsonyabb THM mellett jut hitelhez!
Ha a kollégánk által vázolt megoldások valamelyike elnyeri a tetszését, dönt, és indulhat a hitelfelvétel.Az online hitelkalkulátor által megadott törlesztőt fogom a futamidő végéig fizetni?

Valószínűleg nem. A kalkulátorunk által eredményül hozott törlesztő részlet általános számítás, egy olyan középérték, amit nagy valószínűséggel meg tudunk szerezni Önnek. Mivel az Ön részletes jövedelmi adatait, szociodemográfiai adatait nem ismerjük, ezért pontos számokat majd a részletes minősítést követően tudunk mondani. Kalkulátorok>>


Hitelügyintézővel már beszéltem telefonon, de az Önök ajánlatánál jóval kedvezőbbet mondott. Hogy lehet ez?

Budapesti hitelügyintéző irodánk minden elérhető bankkal, hitel és pénzintézettel kapcsolatban áll, így nem lehetséges, hogy bárki kedvezőbb hitelt intézhessen Önnek, mint mi. Maximum ugyanazt tudja.
Hogy mi az oka annak, hogy kedvezőbbet mondott? A válasz egyszerű. Azért, hogy Ön az ő szolgáltatását válassza. Sokan, tisztelet a kivételnek, olyan törlesztővel igyekeznek megnyerni az ügyfelet, ami csak egy rövid ideig fog fizetni, utána megemelkedik. Az általunk ajánlott törlesztők nem kecsegtető mézesmadzag adatok, hanem a tények.

Üzletet ajánlunk! Ha ön jobb ajánlatot hall, mint amit tőlünk kapott, tudja meg az ajánlat összes paraméterét (milyen futamidő, milyen deviza, melyik bank, türelmi idővel, vagy anélkül, mennyi lesz a törlesztő a következő évben), mondja el nekünk és mi megszerezzük Önnek ugyanazt a hitelt, ha valóban jó és nincs benne átverés és még külön ajándékot is kap, mert felhívta valamire a figyelmünket, ami egyébként elkerülte volna azt.


Nem tudom, hogy BAR (KHR) listán vagyok e. Hogy tudom kideríteni?

Nem Ön az egyetlen, aki ezt nem tudja, de kideríteni tényleg érdemes. Ön bármely magyarországi bankfiókban igényelheti az úgynevezett BAR tudakozványt, ami alapján lezárt borítékban kapja meg a nyilvántartás eredményét.
A másik megoldás, hogy Ön kapcsolatba lép velünk és írásban felhatalmaz bennünket, hogy ezeket a személyes adatokat kiderítsük.


Önökket csak Budapesten lehet megtalálni?

Nem. Az egész ország területéről várjuk ajánlatkéréseiket. Bár a központi iroda Budapesten található, mégis nagy tapasztalattal rendelkezünk abban is, hogyan lehetünk segítségére vidékről érdeklődő ügyfeleinknek. Ne habozzon tehát, regisztráljon bátran és kollégánk, akár a helyi partnerirodánk, felveszi Önnel a kapcsolatot.


Mennyi idő egy hitelfelvétel?

A hitelfelvétel ügyintézés időtartamát sok szempont befolyásolja, de általában 10-15 napon belül igyekszünk Önt hitelhez juttatni, hacsak nem kifejezetten sürgős, de akkor kérjük külön jelezze a megjegyzés rovatban.
A hitelfelvétel ügyintézés ideje persze sok szempontból inkább Önön múlik, hogy milyen gyorsan tudja teljesíteni a munkatársunk által kért dokumentumok beszerzését. Kollégáink kapcsolatainak köszönhetően a bankban már soron kívüli ügyintézésben lesz része, ha minket választ.

Önnek is kérdése van? Tegye fel!


Ha nincs több kérdése, válasszon az alábbiakból:

Hitelek

Lakáshitel

Hitelkiváltás - Adósságrendezés

Szabad felhasználású hitel

Biztosítás

Megtakarítás

Egyéb pénzügyi szolgáltatások