Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Lakáshitel 1 héten belül

Lakásvásárlási hitel, hitelfelvétel, lakáshitel Budapest

Kiválasztotta már álmai otthonát? Tegye meg! Mi intézzük a hitelt!


A lakáshitel felvételére nem lesz gondja, mert a hitel ügyintézője leveszi a gondot a válláról.
A létező legszélesebb banki palettából válogathatunk, így garantáltan megtaláljuk Önnek a legjobbat!

Törlesztőrészlet kalkulátor - ajánlatkérő

Miért fizetne albérletet, ha saját otthona is lehet? Akár önerő nélkül! Mi tudjuk a megoldást.

Lakáshitel önerő nélkül

Számolja ki törlesztőjét, töltse ki az adatokat és kattintson az ajánlatkérésre. Munkatársunk visszahívja Önt és együtt megtalálják a legjobb lakáshitel megoldást minden elképzelésére. (Természetesen kötelezettség nélkül!) Sőt! Amennyiben új építésű ingatlant vásárolna, akár támogatott lakáshitel felvételére is van lehetősége.

A lakáshitel ügyintézése, csakúgy, mint más hiteleké, komplex feladat. Ne döntsön néhány perces, vagy másodperces reklámok alapján.

Ha kalkulálni és ajánlatot kérni még nem szeretne, csak tájékozódni a lakáshitel ügyintézés folyamatáról, a hitelfelvétel lépéseirő, illetékről, a hitel ügyintézője ebben is segít. Böngéssze weboldalunkat és számtalan hasznos információt talál.

Hitelvonal: +36 70 605 8792


Lakáshitel kalkulátor

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
Nem

A lakáshitel, vagy lakás célú hitel olyan hitelek összefoglaló neve, amelyeket azért választ a hiteligénylő, hogy megszerezze egy családi ház, lakás, telek, stb. tulajdonjogát, felépítse álmai házát (ekkor építési hitelről beszélünk) vagy a hitelt hitelkiváltás céljára használja és megvalósítsa korábbi, elavult, akár másik banktól, hitelintézettől felvett lakáshitelek cseréjét.

A lakáshitel fedezetéül többnyire a megvásárolni, vagy felépíteni kívánt ingatlan szolgál. Ez kerül majd később a hitelfelvevő tulajdonába, de arra is van lehetősége, hogy egy másik, ingatlan (is) legyen a lakáshitel biztosíték (például a szülői ház, akár csak átmenetileg). Ekkor könnyen megvalósítható az a sokak számára megvalósíthatatlannak tűnő álom, hogy önerő nélkül vásároljon ingatlant, hisz a teljes vételárat megadja a bank.

Az online lakáshitel kalkulátor segítségével számolja ki várható havi törlesztő részleteit az Ön által megadott adatok alapján.

Felhívjuk figyelmét, hogy hitelügyintéző irodánkban több mint húsz bank és hitelintézet ajánlatait az Ön érdekében versenyeztetjük, amelyekből aztán Ön dönti el, hogy melyiket választja. Mindenesetre biztos lehet abban, hogy az éppen elérhető ajánlatok közül valóban a legjobbakkal találkozik, ha nálunk érdeklődik. Ha a hitelfelvétel ügyintézését ránk bízza, időt, energiát, vesződséget és nem utolsó sorban rengeteg pénzt takarít meg.

A lakáshitel nemcsak lakásvásárlásra, telekvásárlásra használható, nemcsak ingatlan építésre lehet kérelmezni, hanem olyan esetekre is, amikor egy korábban felvett lakáshitel kiváltását, olcsóbbá tételét szeretné, hiszen lakás célú hitel, lakás célú hitel kondíciókkal (például BUBOR alapú, pontosabban ahhoz illeszkedő) ma már a legtöbb banknál kiváltható.

A lakáshitel ügyintézés folyamata

Fontosnak érezzük, hogy összefoglaljuk az ingatlan vásárlás folyamatát, a hitelfelvétel menetét, (amivel akkor is érdemes megismerkedni, ha csak lakáshitel felvételén gondolkodik, de még nem döntött), beleértve a hitelügyintézés, a hitelfelvétel folyamatának bemutatását. Természetesen ezen folyamatok menedzselésének terhét levesszük a válláról, de itt egy kicsit belepillanthat szakértőink munkájába.

Kérje segítségünket! Ha az Ön lakóhelye Budapest, vagy Budapest és környéke, kollégánk a központi irodából fogják Önt keresni, ha nem Budapest, akkor az Önhözl legközelebb eső partnerünk veszi fel Önnel a kapcsolatot.Kapcsolódó linkek

Fogalomtár

Építési telek

Fontos, hogy építeni csak olyan telken lehet, amely a szükséges közművekkel ellátott. Minimálisan ivóvízzel és villamos energiával kell rendelkeznie a teleknek. Az építésügyi...

Ingatlan

Talán az ingatlan hivatalos megfogalmazása is értelmezhető, de hétköznapi nyelven is megfogalmazható, hogy mi az ingatlan? Ingatlan az, amit nem lehet elmozdítani. Természetesen a...

Jelzáloghitel

A jelzáloghitel, olyan hiteltípus, ahol a hitel fedezetéül az adós által felajánlott ingatlan szolgál. Ebben a konstrukcióban, a maximális hitelösszeget a biztosítékul felajánlott...

Tulajdoni lap

A tulajdoni lap beszerzése, illetve a tartalmának megismerése minden ingatlannal kapcsolatos dolog első lépése legyen. Sok kellemetlenségtől megkímélheti magát, ha ezt az apró tanácsot...