Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Hitelkiváltás - most induló költségek nélkül!

Hitelkiváltás | hitelcsere |adósságrendező hitel | hitelkiváltás Budapest

NINCS értékbecslési díj, NINCS közjegyzői díj, NINCS földhivatali költség, NINCS folyósítási jutalék!

Önnek is sok a törlesztője havonta? Fizessen kevesebbet!


Cserélje olcsóbbra régi hitelét, rendezze adósságait és spóroljon tízezreket havonta!

 

Online hitelkiváltás-kalkulátor

Ön most visszakapja az értékbecslési díja, 50.000 Ft-ig a közjegyzői díjat, elengedjük a folyósítási jutalékot, és a földhivatali díjakat is átvállaljuk Ön helyett!

Kérje ajánlatunkat és cserélje régi hitelét olcsóbbra!

Hitelkiváltás, hitelcsere, adósságrendező hitel! Nálunk minden bank ajánlatát megtalálja egy helyen! Próbálja ki! Vajon Ön is tudna spórolni havonta hitelkiváltás segítségével?

Meg fog lepődni! Egy jól megválasztott hitelkiváltás konstrukcióval Ön havonta több 10.000 Ft-ot tud megtakarítani.

Próbálja ki! Kalkuláljon, majd küldje el az ajánlatkérést és munkatársunk visszahívja Önt!

Hitelvonal: +36 70 605 8792

Hitelkiváltás kalkulátor

Hitelkalkulátor
Mekkora hitelt akar felvenni?* (Ft)
Mennyi időre?* (év)
Rendelkezik igazolható jövedelemmel?*
Igen
Nem
Szerepel a BAR (KHR) listán?*
Aktív
Passzív
Nem

 

A hitelkiváltás / hitelcsere / adósságrendező hitel, egy olyan jelzálog alapú hitel, aminek a célja egy már meglévő hitel cseréje. Hitelkiváltás előtt Önnek is érdemes szakemberrel megvizsgáltatni hitelét, hiteleit, mert a cél, hogy kevesebbet fizessen. (A gyakorlatban 1 hitel kiváltása a hitelkiváltás, több hitel egybe gyúrása az adósságrendező hitel.)

A hitelkiváltás folyamata


Szintén gyakori elképzelés, hogy még ha nem is sok a mostani törlesztője havonta, szeretne még hitelt felvenni, de ez alapesetben nem lehetséges. Szakértő hitelügyintéző munkatársunk erre is tudja a megoldást, önnek csak ajánlatot kell kérnie. Hitelkiváltás? Hitelcsere?

Hitelkiváltás, hitelcsere esetén az igényelt hitelből visszafizetheti meglévő hitelét, vagy akár hiteleit, személyi kölcsönét, hitelkártyáját, gyorskölcsönét, szabad felhasználású jelzáloghitelét, lakáshitelét, autólízingjét, stb. és már olcsóbbá is tette ezeket, mert csak egy, olcsóbb hitelt fizet. A kért többlet pedig szabad felhasználású hitelként működik, tehát tetszőlegesen elköltheti, tehát a hitelkiváltás csak egy része lesz a hitelnek.

A 2008, 2009-es hitelválság ellenére lehetséges, hogy hiteleit rendezze és a kedvezőbb feltételek miatt éljen a hitelkiváltás lehetőségével Kollégáink több mint húsz bank, pénzintézet és hitelintézet hitelkiváltás ajánlatát versenyeztetik az Ön kedvéért, összehasonlítják a banki kondíciókat, mérlegelik, hogy az esetleges kezdeti költségek (amiket akciókkal megtakaríthat) mellett, hosszú távon is megéri e Önnek a hitelkiváltás.

Mire jó a hitelkiváltás, avagy a hitelkiváltás / hitelcsere gyakorlati haszna!

Játszunk el a gondolattal, hogy Önnek több hitele is van, amelyeket havonta törleszt, mint az alábbi példában:

Az Ön meglévő hitelei (futamidő)

Fennálló tarozás

Kamat

Havi törlesztő

Lakáshitel (még 10 év)

~3.200.000 Ft

~9%

~40.000 Ft/hó

Autóhitel (még 3 év)

~500.000 Ft

~14%

~24.000 Ft/hó

Személyi kölcsön (még 5 év)

~400.000 Ft

~20%

~12.000 Ft/hó

Összesen

~4.100.000 Ft

~76.000 Ft/hó

 

Ha Ön egy jól megválasztott hitelkiváltás konstrukciót vesz igénybe, havonta igen komoly összeget takaríthat meg.

Ez megér Önnek egy regisztrációt? Használja online hitelkiváltás kalkulátor programunkat és kérjen ajánlatot.


Az említett megtakarítás mellett természetesen, ha az ingatlan hitelfedezeti értéke megfelelő, plusz tőkéhez is juthat, akár kezdeti költségek nélkül.
De legyen óvatos! A hitelkiváltás - hitelcsere nem minden esetben hasznos. Erről kérdezze szakemberünket.

Felhívjuk figyelmét legújabb ajánlatunkra, a hitelcsere programra. Ezt kifejezetten olyan hitelek esetére ajánljuk, amelyeket 30 napnál nem hosszabb késedelmekkel fizetett. Ekkor ugyanis könnyített hitelbírálat keretében gyorsan jut kölcsönhöz, ráadásul akár mindössze minimálbér igazolása elegendő a hitelkiváltás igényléséhez. Ha csak egy jelzálog alapú hitelt vált is ki, legalább 10-15%-ot spórolhat. Ha több hitelt is össze tudunk vonni akár ennek többszörösére, akár sok tízezer forintra is rúghat. Kérjük, a regisztrációkor a megjegyzés rovatba jelezze, hogy kifejezetten hitelcsere programunkra regisztrál!

Cserélje olcsóbbra régi hitelét! Hitelkiváltás, hitelcsere a megoldás!

 

 

 Kapcsolódó linkek

Fogalomtár

Adóstárs

Jogi értelemben az adóssal megegyező az adóstárs, vagy adóstársak szerepe, de a bankoknál eltérő kockázati megítélés alá eshetnek. Jellemző adóstárs a házastárs, illetve...

Bank

bankok, pénzintézet, hitelintézet

A bank fogalma egyszerűen magyarázható a fenti mondattal, a valóságban azért ezt is lehet bonyolítani. A bankok működését Magyarországon törvény szabályozza 1997. január 1-től....

Ingatlan

Talán az ingatlan hivatalos megfogalmazása is értelmezhető, de hétköznapi nyelven is megfogalmazható, hogy mi az ingatlan? Ingatlan az, amit nem lehet elmozdítani. Természetesen a...

Jelzáloghitel

A jelzáloghitel, olyan hiteltípus, ahol a hitel fedezetéül az adós által felajánlott ingatlan szolgál. Ebben a konstrukcióban, a maximális hitelösszeget a biztosítékul felajánlott...

Tulajdoni lap

A tulajdoni lap beszerzése, illetve a tartalmának megismerése minden ingatlannal kapcsolatos dolog első lépése legyen. Sok kellemetlenségtől megkímélheti magát, ha ezt az apró tanácsot...