Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Szocpol, félszocpol 2013

2013 Szocpol, félszocpol éve?

2013 szocpol, hamarosan jön a félszocpol!

Kérje munkatársunk tájékoztatását, aki nemcsak a szocpol, vagy félszocpol igényléssel kapcsolatban tájékoztatja Önt, de a kapcsolódó kamattámogatott lakáshitel kiválasztásában és ügyintézésében is segíti.

A szocpol, vagy félszocpol támogatás egyfajta vissza nem térítendő állami támogatás, melynek célja, hogy megkönnyítse az Ön és családja otthonhoz jutását!

2013 szocpol feltételeiről itt olvashat bővebben!

A félszocpol várhatóan már 2013-ban visszatér. Lényege, hogy szemben a teljes szocpol támogatással, nem csak új építésű ingatlan vásárlására, vagy építésére használható fel, hanem használt lakóingatlan vásárlására egyaránt!

A szocpol támogatás összege 800.000 Ft-tól egészen 3.250.000 Ft-ig terjedő vissza nem térítendő állami támogatás, amelynek nagyságát befolyásolja a gyermekek száma, a kiválasztott ingatlan alapterülete és az energetikai besorolása is. A félszocpol 2013-ban tervezett bevezetésével még több család számára lesz elérhető e támogatási forma.

Mind a szocpol, mind a leendő félszocpol mellé kedvezményes kamatozású kamattámogatott forinthitel vehető fel. Ebben munkatársunk lesz segítségére azzal, hogy versenyezteti az ön számára a banki ajánlatokat.

Kamattámogatott lakáshitel kalkulációhoz kattintson ide!

 

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 4+2=?
Ellenőrző kód robotok ellen.